Da asa e din cauza ca te-ai purtat prea frumos cu ia si a inceput sa vada lumea din alte perspective din alte unghiuri adica a inceput sa creada ca toata lumea sau toti baieti sau oameni de gen masculin sunt la fel ca tine ei nu e asa vezi tu oameni ca tine sa ofere la o fata toata dragostea si cuvintele sa vina din adancul inimi intelegi la ce ma refer nu sunt unu la un milion, dar o sasi dea seama, nu stiu cred ca esti zodia pesti sau rac nu stiu daca gresesc. dar iti spun un singur lucru la o persoana cand ai dai prea multa atentie incepe sa se creada un fel de sfant. pentru fiecare om bun exsista cineva acolo cel asteapta poate o fi ia nu stiu nu citesc in viitor poate o fi alt cineva ce te asteapta acolo sa fie numai pentru tine eu ati doresc mult succes si pace prospera.
Sti nu merita sa te ti dupa o fata care spune ca vrea cu altu se intelege ca si cum tiar fi spus ca nu esti destul de bun pentru ea si vr cu altu e o prostie... las-o in pace nu cred ca mai ai ce sa-i faci daca pe ea nu o intereseaza si e toanta si face figuri din astea macar sa fi spusu motivele daca tine la tine nu facea asa...las-o sa se dea cu cau de prag sa vada si ea cum e sa dea totu pentru cineva care nu tine cum ti tu la ea
Deci cu o femeie trebuie sa fii indiferent. las-o 2 zile, fara sa vb deloc cu ea, fara sa o bagi in seama si o sa vezi cum vine cu botul pe labe inapoi
Ha!
asa se intampla cand rasfeti si faci poftele unei fete rasfatate! e cum ai incerca sa menti un porc curat si el tot se murdareste!
din moment ce nu da semne concrete si nici mancar o afectiune care sa arate ca te place atunci eu zic sa te lasi pagubasi fiindca nu se merita!
Pai nu stiu impresioneazo cu ceva. daca nu merge ...adica ai facut totul pentru ea si daca nu vrea sa fie sanatoasa... ce vrea aur si lux?dai ce crezi ca ii place ei mai mult nu stiu
Eu cred ca nu mai merita iubirea ta.
Daca a zis ca nu ii mai pasa de tine, de ce sa o mai iubesti?
In fine, nu`i poti poruncii inimii.
Frate esti un caz pierdut te-o luat de prost, niciodata nu o sa mai fie ca la inceput, s`o plictisit de tine fata, s`o irosit sentimentele prin alta parte, nu trebuia sa te arati asa obsedat de ea, ca ea si-o luat-o rau in cap si asa s`o ajuns sa nu-i mai pese de tine, si daca iti zice ca vrea sa fie si cu altcineva e grav tare interesata nu o sa mai fie niciodata, si sfatu meu ar fi sa nu mai fii tu in primul rand interesat de ea, si dupa cum am mai zis, nu o sa mai fie in vecii vecilor ca la inceput. cel mai bine ar fi sa ii spui si ei ca este despartire finala, sa te arati neinteresat de ea, cum e si ea de tine, si sa fii barbat sa treci peste, iar cand ea o sa realizeze ce o avut si ce o pierdut o sa se intoarca la tine, iar atunci indicat ar fi sa nu o primesti si sa-i fie o lectie dura de viata.