anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt in clasa a 9-a si la noi in clasa vine ocazional in pauza o fata din a 10-a la prietenele ei, intamplator e cea mai frumoasa fata din liceu si are foarte multi admiratori in scoala iar prietenele ei la inceput de semestru imi facea-u avansri dar la misto iar una din cele doua chiar are si prieten iar fata din a 10-a a inceput si ea dar dupa o vreme s-au plictisit toate trei iar cand vine in clasa doar m-a saluta cu un zambet frums si se duce la celelalte doua. Ideea este ca a inceput sa-mi placa de ea si este destul de greu de cucerit daca are atat de multi admiratori. Dati-mi niste sfaturi cum sa o fac sa ii placa si ei de mine. FUNDOIUL!

Răspuns Câştigător
| AktivShack a răspuns:

Salut.Nu ai cum sa faci pe cineva sa te placa cu forta. Poarta-te natural.Nu exista o reteta magica pe care daca o aplici, instantaneu persoana respectiva se indragosteste de tine, dar cum am spus:Fi tu insuti si incearca sa-i arati, intr-un mod mai subtil, sentimentele pe care le ai pentru ea.Succeswinking.

3 răspunsuri:
| AtateaConditii a răspuns:

E cam greu, mai ales ca fetele populare ies numai cu baietii populari, depinde cum esti vazut de colegi si cum arati. Incearca sa faci rost de id-ul ei sau numarul de telefon, nu o presa din prima zi, putin cate putin in fiecare zi. Daca vezi ca nu te refuza poti continua. Dar chiar tu ai zis ca te-a luat la misto mai bine stai departe, cu astea nu prea poti avea o relatie serioasa doar daca vrei sa te distrezi putin.

| Hotmama12 a răspuns:

Money money money... good luck honey!

| MirelaMP a răspuns:

Zimbeste si tu smecher dar nu prea mult
Cucereste-o cu o ciocolata, Nu cu cuvinte
Dai din ochi asa-winking
Incearca sa vorbesti cu ea
Cerei permisiunea sa o conduci acasa!
Bafta!