| anonim_3383 a întrebat:

sunt in clasa a VIII-a, prietenele mele cele mai bune ma exclud din ceea ce fac si sunt foarte ciudate, la scoala se intrec[pana acum cateva luni eram foarte bune prietene stiam aproape tot una despre alta] eu nu le-am zis ca merg la ore la o profa de rom, au aflat si la scoala nici nu m-au salutat.Sunt convinsa ca si una dintre ele merge la ore si nu mi-a ziz, de aia am ales si eu sa nu le zic.Cum sa ma comport cu ele? nu mai vreau sa am nicio legatura cu ele.

3 răspunsuri:
| fluturas a răspuns:

Ignor happy
nu merita sa te complici, nua se sa face, nu erai obligata sa le spui ca mergi la orewinking ele te exclud, tu le ignori, cauta alte prietene, nu te saluta ele, dar tu saluta-le, ca asta e lipsa de educatie si in rest fii indiferentawinking

| Coconut a răspuns:

happy ti-am mai raspuns si la intrebarea anterioara, dar o sa iti raspund si de data astahappy. ele nu sunt prietenele tale dupa cum se comporta. crede-ma, trec prin aceeasi situatie. ele ma ignora omplet sau cand ma baga in seama o fac pentru a se certa cu mine si a ma acuza de lucruri pe care nu le-am facut. si cel mai tare doare faptul ca stiu cat de apropiate am fost. dar pana la urma asta e viata, nu? nu putem fii toti iubiti de toatalumea. uneori oamenii se comprta asa cu noi pentru ca simt in noi pe cineva mai bun decat ei. solutia este sa le ignori, sa incerci sa iti faci alti prieteni, indiferent cat de prost-vazuti sunt de ceilalti. si sa nu iti mai pese de cred ele despre tine. daca se comporta asa, inseamna ca nu iti sunt prietene adevarate.happy:*

| TimisoaraKBOOOM a răspuns:

Cum poti sa le numesti prietene daca iti fac asa ceva? Un prieten inseamna o persoana care tine la tine indiferent in ce stare esti, ce faci, cum o duci si multe altele.In acest caz tu ar trebui sa le tratezi cu indiferenta si le spui ca faci ce vrei tu nu ca fac ce vor ele cu tine.Gandestete ca tu esti sefa grupului.Succes.