| YuLyK1998 a întrebat:

sunt in clasa a6-a si imi place de o fata cum fac sa ma placa si ea pe mine? Desi cred ca ma place, dar am intrebat-o si rasp era,, NU" dar acum cred ca ma place...ma ajutati voi?

5 răspunsuri:
| Flori a răspuns:

Necunoscute sunt caile dragostei, iar noi, cei mai putini experti, ne pricepem de minune sa le incalcim(si mai rau, daca se poate!).
YuLyK, ti-a dat vreun semn ca, da!, acum te place? Si daca da, nu strica sa o intrebi din nou:incercarea moarte n-are.In functie de raspunsul ei vei sti ce sa faci.Fi politicos, nu o intreba brusc, atrage-o intr-o discutie, iar apoi, strecoara delicat intrebarea. Spune-i ca tie iti place de ea, si, daca si ei ii place de tine...veti putea trece la stadiul urmator(stadiul il stabiliti voi, asta-i clar!).
Multa bafta, si nu uita:daca intr-un loc nu-i loc de tine, intr-altul sigur va fi!

| forever4you a răspuns:

Poi ce te face sa crezi ca te place? Incearca sa fii prietenos cu ea, sa te comporti frumos sau sa afli ce fel de baietii ii plac si sa incerci sa fii la felbig grinsau ca sa te convingi ca te place incearca sa o faci geloasa daca da semne de gelozie inseamna ca te place

Succeskiss

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai in primul rand unele fete zic nu dar in sufletele lor exista ceva. ar trebui sa ii dai mai multa atentie, sa nu o jignesti, sa fii un gentalmen si sa ii deschizi usa. Sau sa te porti normal doar ca sa ii dai mai multa atentie ei. Daca esti curajos ai putea sa ii faci niste complimente de genul" CE BINE ITI STA CU FUSTA ASTA!" sau "CE BINE ARATI AZI!"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa mine cea mai buna metoda este sa o seduci intr-un anumit mod de ex in ora faci un trandafir dintr-un servetel si il dai, ii ceri numarul de telefon si ii zici ca faci o magie si cand colo ii spui uite apas la mine in telefon si suna la tine...chestii din astea dar, ATENTIE! daca incepe sa iti ceara lucruri renunta la tot fiindca inseamna ca profita de tine in rest baftawinking si daca nu reusesti numai fata aceea o sa vada ce pierde...(Funda big grin happy tongue )

| alina_3113 a răspuns:

Hey stai linistit.trebuie sa te uiti mai intai la cum se comporta ea... poate ca te plk. doar daca se baga in seama pe langa tine sau e geloasa cand vb cu alte fete... o iti zic ca trebuie o perioada sa fii putin mai rece cu ea apoi o sa observe chestia asta si iti zic ca o sa iasa ceva frumwinking