| ionut5563782aabc a întrebat:

Salut, sunt in depersie de aproximativ o luna si nu pot sa mananc deloc, m-am indragostit de o fata foarte mult la inceputul lunii dar ea nu a simtit la fel si posibil sa fie din cauza asta, voi ce spuneti
vreau sa stiti ca pe exterior zambesc adica nu sunt trist mereu, ies cu prietenii dar nu stiu cateodata gandul imi zboara la ea chiar daca nu arat ca sunt distrus pentru ca nu sunt genul sa vorbesc despre problemele mele si asa ca imi pun masca de om fericit... faza e ca am slabit mult si devin putin ingrijorat, orice sfat e bine venit MULTUMESC

6 răspunsuri:
| SilentRain a răspuns:

Stai linistit Ioane ',nu suferi de nici o depresie
E doar "suferinta "adolescentina, trece
Unii oameni au cancer, deci fii fercit
Ocupati timpul cu ceva, un hobby, sport

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Una ca ea este atât de misto, cum sa se uite la mine, wow doar in visele mele as putea fi cu una ca ea. Pff nu pot dormi, nu pot mânca, ma gândesc la ea incontinuu. Sunt distrus, daca se fte cu altul? Port o masca zâbesc, asta sunt eu.
Da am curaj, nu ma pot hrani nu pot spune nimanui. Pe dracu du-te si fa o plimbare! Esti un las.de aceea nu poti spune nimanui fi onest ca esti ranit/afectat. Mori daca spui cuiva? nu. Fi real cu tine insuti.
Deti telefonul ala din mânã, deti masina ta, deti banii din portofel. Dar n-o deti pe ea, lasule. Intelege ca iubirea fatã de ea, poate fi exprimata doar daca ii dai drumul(o lasi libera).Ai zis ca esti indragostit? Dovedeste. Orice altceva este detinere, posesivitate nu dragoste! Aratã asta lasand-o libera.

| wpetterssone a răspuns:

Nu mănânci pentru că ești îndrăgostit de cineva? Sau nu mănânci pentru că nu mai vrei să mănânci până te vei întâlni cu acea fată.
Ție îți place de o fată, iar ea nu vedea aceasta. Știi de ce nu vede? Nu pentru că e oarbă, ci pentru că tu nu te-ai dus la ea să îi spui. Sunt două variante: acceptă sau te respinge. Dacă acceptă, îți poți începe viața de prietenie adolescentină, cu fete, sau poți să te închizi în tine și să nu mai vezi pe nimeni, să nu mai mănînci, să slăbești și să te îmbolnăvești.
Tot ceea ce gândim ne afectează pe termen lung.
Dacă te respinge înseamnă că ea nu vede ceva frumos la tine, aceasta nu înseamnă că nu există cineva care să vadă frumosul din tine.
Gândește-te la viitor ca la prezent, nu te gândi dacă vei fi respins, sau aprobat, ci gândește-te că azi trăiești și azi vrei să o vezi pe această fată și să îi spui ce simți pentru ea. Dacă azi nu o vezi, mâine repeți scenariul. Nu te descuraja. Curajul este puterea de învinge o luptă.

| ngllllll a răspuns:

Problema este ca tu, ca și multi altii, nu au afecțiune in familie. Dragostea nu e o tragedie. Dacă o iubesti, spera mereu. Adica spera, nu te plange ca nu te baga in seama. Spera si ai rabdare, cauta da ii intri in gratie. Atata timp cat esti în viata, nimic nu e pierdut, si dacă ar dura 10 ani sau o viata. Dragostea inseamna curaj si perseverenta. Altfel, este doar un moft copilaresc. Citeste si tu literatura, shakespeare, eminescu, Nichita Stanescu.

| Basilievski a răspuns:

Cum morti sa cazi in depresie de la o fata cu care nici macar nu ai fost?

| wolfves a răspuns:

Nu stiu daca e din cauza asta, dar la cum sunt oamenii nu m-as mira. Mai bine uiti de ea sincer, imi pare rau, dar nu pare sa ii pese de tine.