anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut sunt indragostita de un baiat din clasa dar mie teama sa-i spun deoarece nu stiu cum va reactiona ce sa fac? astept raspuns mersi anticipat

3 răspunsuri:
| Alexutzapoopuic a răspuns:

Tie probabili ti-e frica sa te refuze sau sa se sperie si te ia drep nebuna ( scuze.) dar tie nu trebuie sa iti fie frica de cea ce simti, stiu ca e de moda veche dar cred ca ar trebui sa ii scrii un bilet in care sa ii spui asta cateodata e mai usor sa spui ceva fara sa fi fata in fata dar daca nu e de tine ar trebui sa il intrebi daca vrea sa va intalniti iar apoi sa eu spui in orice caz nu trewbue sa te temi. bafta happy

| justDaisy a răspuns:

Incerca sa te apropii de el, sa vorbesti cu el, sa vezi daca si lui ai placi iar apii totul va veni de la sinewinking Succes :*

| bande a răspuns:

Si eu sunt in aceeasi situatie ca si tine, doar ca eu sunt baiat-bine inteles imi place de o colegawinking. Ideea este sa te bagi in seama cu el, iar daca iti raspunde cu aceeasi moneda +cateva glume si incearca sa dezvolte o discutie cu tine; e clar te place.Cum spuneam sunt in aceeasi situatie ca si tine doar ca fata care imi place are iubit p cls a 11-a sad. Oricum baftawinking :*