| panteraROZ a întrebat:

Sunt intr-o clasa noua si m-am imprietenit cu o fata de acoalo.La inceput mi s-a parut ok, dar apoi am observat ca are ceva probleme, din cauza ca parintii ei sunt divortati. Ea ma crede draguta, desi cateodata se mai supara pe mine(din nimicuri)dar simt ca vrea sa stea cu mine in fiecare moment al vietii mele. Dar eu nu pot acest lucreu.Noi 2 stateam in aceeasi banca, pana cand diriginta ne-a mutat pentru. ca a aflat ca vorbeam in timpul orei.Acum eu as vrea sa stau in banca cu alta colega (cu care ma inteleg foarte bine), dar ma tem ca prietena mea se va supara. Dar ar fi penibil sa ma duc iarasi cu foasta mea colega de banca si sa o intrebam pe diriga daca ne lasa sa stam impreuna, pentru. ca sigur nu ne va lasa.Cum sa fac sa nu o supar pe prietena mea cand ma voi muta cu alta fata si cum sa ii explic ca nu pot sta in fiecare secunda cu ea? Astept raspuns.Multumesc.

3 răspunsuri:
| Angel7 a răspuns:

Si eu eram cu o fata in banca (si eu fiind baiat) vorbeam mult la ora de matematicalaughing...si didriga nea mutat
cand am fost nou mi-am facut un porieten cam tocilar si ciudat, dar m-am certat cu el, si dupa m-am impacat... oricum ii poti zici ca diriginta ta tea mutat cu ea

| Emia9834 a răspuns:

Delicaat. ea o sa se supere indiferent cum epntru ca in tine a gasit sprijin. incearca sa o apropii de o alta fatawinking. si mie mi s-a intamplat asa mama ce-am avut de tras...dar trece.winking

| sukkakk a răspuns:

Eu daca as fii in locul tau i'as spune ca nu pot sa stau toata viata cu ea, si ar trebui sa fii tu insati si sa faci cea ce crezi mai bine!