| pinpointer a întrebat:

Salut, sunt intr-o situatie detul de delicata si stiu ca destul de multe persoane sunt in aceasi situatie, si anume, sunt in situtatia de a invata intr-un anume liceu aparent "prestigios" din Targoviste. Problema este ca unii dintre "prestigiosii" nostri profesori comit abuzuri serioase la adresa noastra, a elevilor. Stiu de asemenea ca exista o modalitate sub forma de petitie de a solicita schimbarea lor, totusi exista posibilitatea de a fi informat prost. Cu alte cuvinte intrebarea mea este : se poate sau nu face ceva in acest sens?

2 răspunsuri:
| AlCoLiKdEnIsA a răspuns:

Da se poate face noi asa am facut am vorbit cu diriginta si l-am scos pe profesorul de mate u lasa pe nimeni sa treaca clasa fara $$$

suntserios
| suntserios a răspuns:

Depinde ce intelegi tu prin abuz. Daca e vorba de lucruri serioase precum propuneri cu tenta sexuala sau lucrui legate de orice alte favoruri in schimbul notelor, probabil o sesizare din partea parintilor la inspectoratul scolar ar putea rezolva din probleme.

Daca e vorba de mofturile voastre ca va pune note mici, ca aveti multe teme pune ti mana si invatati