Ia o pauza! In acest timp concentreaza-te pe cresterea si maturizarea ta mentala si emotionala.Citeste carti(bune) de dezvoltare personala.Relationeaza si cere sfatul unor persoane mature, fericite si de succes. Citeste carticica mea Intr-o ora intelept de la www.tineri-fericiti.ro
Vezi ce am raspuns catre cele trei fete asezate dupa tine la intrebarile de la Adolescenti.
Sunt unele momente cand nu esti sigura de sentimentele tale, dar aceste momente trec.Eu zic sa nu faci greseala de a te desparti de el, ci sa mai astepti un timp, sa vezi cum merg lucrurile.
Viata e prea scurta pentru asemenea gesturi.Nimeni nu doreste sa fie implicat intr-o relatie in care doar el sa puna suflet.Probabil ca prietenul tau ar intelege.Ati putea lua o pauza in care sa ai timp sa te gandesti ce vrei cu adevarat. Sper sa ajute
Si eu am fost in situatia asta! si m-am certat cu el, s vad cum mi-ar fi fara el! dar m-am impakt la loc ca am suferit si am plans mult fara el! si mi-am dat seama ca ink il yubesk! cred ca toti am trecut prin asta, si cred ca s numeste obisnuinta, monotonie...incearca s faketi ceva nou impreuna
Poate a trecut iubirea asta dar.nu cred. deja esti obisnuita cu el probabil nu mai ai ce descoprii la el