| kIDOXEn a întrebat:

Sunt intr-o situatie mai delicata, daca ma puteti ajuta cu niste sfaturi voi fi recunoscator. Acum cateva zile m-am combinat cu o fata din scoala, ea fiind cu un an mai mica. In scoala sunt vanat si zvonul ca ma droghez a ajuns pe la toate clasele inclusiv directorii... Am stat cateva zile cu ea, dar de 2 ori s-a intamplat seara sa ne certam si ziua urmatoare sa ne impacam. Nu sunt genu de baiat sa imi bat joc, o mare parte stiu foarte bine asta. Dar ea crede ca toti baietii spun acelasi lucru si ii e frica intr-un fel ca eu ma droghez. Stiind asta tot ea a facut si primul pas, ce pot sa ii spun sa capete incredere in mine in felu asta sa ii pot si demonstra ca vreau o relatie serioasa si pentru cunoscatori, ca nu ar trebui sa fie speriata in ciuda faptului ca fumez jointuri. Nu stiu ce sa ii spun, sa ii demonstrez ca eu chiar vreau o relatie serioasa si nu sa imi bat joc...

l. e: Nu va faceti impresia ca sunt prajit, nu sunt pe legale.

Răspuns Câştigător
| Bogdan01234 a răspuns:

Din ceea ce ai scris tu se vede foarte clar ca iti doresti ceva serios. Nu stiu daca iti pot spune exact ceea sa faci pentru ca fiecare om este diferit. ce ar ajuta foarte mult ar fi in primul rand timpul. spui ca v-ati certat dupa doar cateva zile nu este bine. ar trebui sa fi mai calm si mai intelegator poate si sa nu in cazul in care ea te acuza sa nu ii raspunzi cu un raspuns direct. incearca sa fi calm si sa ii explici sa iti acorde timp pentru a-i putea demonstra. nu ai cum sa ii demonstrez cuiva in doar cateva zile ceea ce iti doresti. mai ales daca spui ca se aude ce se aude despre tine ei ii este si mai greu sa creada. acorda-i mai multa atentie, fi dragut cu ea, fa-o sa vada si sa simta ca lupti pentru ea. incearca sa lasi vorbele deoparte si sa lasi faptele sa vorbeasca. repte, in timp. asa ceva nu se poate face la o bataie din palme. dar daca ea isi doreste sa fie cu tine atunci sigur va incepe incet incet sa inteleaga si sa vada asta happy sper ca te-am ajutat macar putin happy bafta

1 răspuns:
| AndreeaRoxana225 a răspuns:

Pai arata-i ca o iubesti si ca poate avea incredere in tinehappy