| Anonim2000288282 a întrebat:

Salut..sunt într-o situație mai nașpa. sa va explic:

E vorba despre școală..sunt clasa a8a și nu stiu cum sa invat la matematică.din clasa 5 pana în a 6 eram cam de nota 5-6.din clasa a 7a a venit o profesoara care ne ținea tot anul doar pe radical și punea nota 6 chiar dacă nu știai sa scrii.
După ce am ajuns in a8a am dat de cea mai mare frica pe care o poate avea un elev de la noi din comuna.
,, CEL MAI TEMUT PROFESOR" Este știut de toată comuna ca ar fi foarte agresiv și sever la note.

După atâtea luni petrecute cu el am ajuns sa am un 5 fără sa fac nimic.pus de la el(m-am mirat)După multe luni am aflat ca el a pus 5 la toți cei care nu au activitate la ora iar celor care îs de nota 10(asa au avut din 5-7) le-a dat nota 6

Iar dupa încă ceva timp am luat peste jumate de clasa 4 pentru ca nu am făcut nu stiu ce(noi 12 elevi-9=nota 4)

Întrebarea mea este cum pot înțelege matematică sa iau măcar 5 în teza sa ma mai scot la medie?

Am un 5 și un 4 dacă iau 6 îmi scot media.dar problema e ca proful asta preda prost(nu înțelegem noi) am vb și cu dirigintele și nici el nu știe sa rezolve vreun exercițiu.
Va rog ajutați-mă!
Nu îmi spuneți punete și învață pentru ca dacă aia de 10 nu au putut sunt sigur ca nici eu sau ceilalți nu putem
Noi numai avem cifre și litere!
Ajutați-mă va rog

Răspuns Câştigător
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Sunt manuale și cursuri de matiematică online, pentru gimnaziu și liceu, caută. Scrie pe google search că cauți asta, sunt multe. Și caută și pe You Tube.

1 răspuns:
| Endita4689 a răspuns:

O varianta ar fi să îi spuneți voi elevii, profului ce nu înțelegeți, dar să spuneți exact:" la exercițiul ăsta nu am înțeles", nu să spuneți că nu înțelegeți nimic. Poate așa vede că vă dați interesul pentru matematică.
O altă variantă ar fi să te mediteze un elev mai mare, de liceu sau un alt profesor, dar dacă își permit părinții să plătească meditator.