| NubleReapper a întrebat:

Salut,sunt intr-o stare avansata de depresie,aproapa ca nu mai am nici un prieten,toata lumea ma uraste,parintii nu ma inteleg adica nu le pot spune problemele mele pentru ca o sa isi bata joc de mine decat sa ma ajute!
Ce pot sa fac sa ies din aceasta stare,cum sa imi maresc increderea in mine, cum pot sa fac ca cei care m-au dat afara din grupul meu de prieteni sa ma vrea inapoi si sa nu ma mai aive niciodata inapo!?

5 răspunsuri:
| ROB3RT89 a răspuns:

Salut.
Increderea o maresti prin relizarii,obiective atinse etc.
Daca stai si te plangi, nu rezolvi nimic.
Daca nu ai fi asa pesimist si ai fi mai carismatic, alta ar fi viata.
Incearca sa-ti "modelezi" starea de spirit care nu depinde de altii.
Apoi invata sa faci diferenta intre cunostinte si prieteni.
Sorele iti da o energie pozitiva, doar iesi din casa si plimba-te, daca stai in casa mai rau iti faci si nu se vor rezolva lucrurile happy

| DrGoogle a răspuns:

Fa-le in ciuda si fa-ti tu un grup noi de prieteni iar usor isi vor dori ei sa fie din nou prieteni cu tine;-)

| NubleReapper explică (pentru DrGoogle):

Problema este ca eu stau intr-o comuna si cam toata lumea are grupurile bine definite, nu prea mai ai cu cine sa faci grupuri!

| Anna121 a răspuns:

Iti poti face alti prieteni, poti cunoaste oameni noi. Fa un sport, fa voluntariat, mergi la concerte, iesi cat mai mult din casa. Trebuie sa ai incredere in tine si sa fii fericita.

| Alexandra_Daniela_1996 a răspuns:

Tot ce faci si ce ti se intampla trebuie sa fi mereu cu zâmbetul pe buze. Acest lucru ii afecteaza. Pentru ati mari increderea in tine am auzit (nu sunt sigura) sa practici un sport fotbal, volei etc. Chiar nu ai o mătura, unchi sau verisori ca sa vorbesti? Dar de ce te-au dat afară din grup?
Pe mine m-au dat afară din grup (si mi mi s-a intamplat) ca le-am spus adevarul despre ei dar soarta... Acum vorbesc cu alte fete si băieți. Esti adolescent/a toate problemele mici ti se par ft mari si unele chiar sunt dar viața nu este roz mereu. Sper ca te-am ajutat!