| Kiki20098 a întrebat:

Salut,sunt intr-o zituatie dificila sau mai putin dificila...
Cu vreo doua zile in urma prietena mea s-a certat foarte rau cu o fata din clasa mea-iar cand am venit azi la scoala-am vazut-o pe prietena mea tinanduse de coate cu rivala mea, discutand, soptind la ureche si amuzandu-se.Sunt asa geloasa,nu isi mai petrece timpul cu mine prea mult,eu vreau sa-si petreaca timpul doar cu mine, nu-mi place grupurile, imi place sa vorbim in doua doar eu si ea,...dar acum sad
Recunosc sunt geloasa.

Răspuns Câştigător
| Nemessys a răspuns:

Asta e ceva gen,, fake friend". dupa ce parere imi fac eu din mesajul tau, cam asta e. Las-o in pace. Sa vezi cam cat de mult vrea si ea sa-si petreaca timpul cu tine. Nu o mai cauta, las-o pe ea sa te caute. Sau, daca te cauta, daca inca-i mai pasa de tine, atunci ii zici ce te supara si poate da poate, se rezolva treaba si o sa te inteleaga. Daca ii place sa-si petreaca mai mult timpul cu aia si cu tine, mai deloc, atunci las-o.

2 răspunsuri:
| SIA19 a răspuns:

Baga-te si tu in vorba cu ele. Daca sunteti asa bune prietene ar trebui sa ii deschizi ochii ca ele doua o sa se certe iarasi.(ASA SE INTAMPLA MEREU) Sper ca te-am ajutat intr-un fel!

| Thisisnotme a răspuns:

Nu e bine sa fii, nu e doar a ta.Dar trebuiesa discuti cu ea despre asta.