Buna! Stii ce vreau sa iti spun? Baietii nu sunt si nu vor fi niciodata ca noi. Pentru ei, totul e un simplu joc.
Nu vei sti niciodata ce e in gandul lor, ce isi doresc cu adevarat.
Poate si el e timid, de unde stii? Ar trebui sa il intrebi ce s-a intamplat, nu e nimic rau in asta. Poti sa il intrebi si asa, ca prietena.
Dar, stii? Totul vine de la sine! Daca tine la tine cu adevarat o sa se poarte frumos cu tine! Daca nu, daca te-a ''placut'' doar pentru cateva zile, nu te merita.
Sarbatori fericite!
Da intr-un fel e si el timid.Mult timp nu a putut sa imi spuna ce simte.
Ii era frica nu stia ce va fi mai departe daca nu voi accepta daca se va face de rusine_____
Dar pina la urma a reusit si prima saptamana a fost totul super, imi scria cuvinte dulci ma faceaa sa zimbesc era mereu alaturi dar apoi totul a disparut
Ms mult de ajutor la fel si tie un an nou fericit!
Scumpo,dragostea exista doar in carti.Baietiilor le trece repede...intreaba-l ce e cu el. daca vrea sa te lase..nu te opune...viata ta nu se opreste pentru el.K? Bafta
In momentele astea mi-ar placea sa existe un aparat de citit ganduri, dar cum nu exista, ne descurcam cu presupusul sau convorbirea.Eu zic sa-l intrebi, ce pierzi? Inchide ochii si intreaba-l, chiar daca te vei simti nasol dupa ce ai zis-o, dupa ce va raspunde veti avea o convorbire normala.NU TE MAI GANDI LA C-U-R-A-J! F-Ă-O!
Incearca sa il ignori si daca ii pasa de tine probabil se va intreba ce s-a intamplat si iti va scrie. Succes!
misauratcuviata întreabă: