| Doareuingeneral09 a întrebat:

Sunt la facultate si stau in camin.Sunt anul 2.Pana acum m-am inteles cu colegii de camera dar recent m-am certat cu ei si chiar vreau sa ma mut din camera.Intrebarea mea:Cum ar trebui sa procedez sa ma mut din camera? Cine a mai recurs la asta? Daca vorbesc cu administratorul, rezolva?

4 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Da si nu.
In general, dar acum depinde de fiecare regiune si camin in parte, trebuie sa indeplinesti cateva conditii pentru a te putea muta, printre care un motiv bun si disponibilitatea locurilor in celelalte camine sau in celelalte camere. Sunt constienti si cei de la administratie ca nu se inteleg toti in camere, dar de cele mai multe ori nu fac nimic, pentru ca... suntem oameni, oamenii se mai cearta. Si eu am fost odata la administratie special pentru acest motiv, dar nu s-a rezolvat nimic.
Incearca. Succes!

| DanTeSkies a răspuns:

În cazul meu, a fost suficient să vorbesc cu administratorul și să îi spun sincer problema. Cam după 2 săptamâni de când am avut discuția, s-a eliberat o cameră si am reușit să ma mut.

| Adry05 a răspuns:

Da, du-te și vorbește cu administratorul, doar acolo poți rezolva.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu cred ca-l interseaza pe administrator ca te-ai certat tu cu altii, asta este doar problema ta, daca gasesti intr-o alta camera pe cineva, dispus sa se mute in locul tau.
Cel putin, adiministratorul de la caminul nostru studentesc, nu se baga in asemena "copilarii" cum le numea el.
Ne spunea sa invatam sa ne cerem scuze de la cei pe acre i-am supaart, sa acceptam conditiile de trai de acolo, ori sa ne cautam gazda afara.
Daca esti singur in camera, probabil ai mai multe sanse sa gasesti ceva, dar daca sunteti mai multi in camera, ma indoiesc ca vei gasi ceva liber, in mijlocul anului.