| ALexCelBun02 a întrebat:

Sunt la liceu în a 9-a și de curând sunt cu o colega și am câteva întrebări.
1.As vrea sa ii fac un cadou de craciun... Poate ceva handmade sau altceva nu stiu...Ce sa ii dau?
2.am un coleg care o place și el pe ea...Și asta zicea că cică vrea sa ne despartă deci că un coleg bun l-am dat cu capul de bancă și i-am zis sa stea deoparte..Credeți că mai are tupeu sa se bage?
3.Prietena cu care sunt mi-a spus că vrea să stau mai mult timp cu ea...Dar faza e ca noi avem pe de după-amiază și ea stă in celalalt colt al orașului Nu ar fi o problema dar eu lucrez că ajutor la un service auto deci timpul de dimineață il pierd.Sa îmi dau demisia pentru ea?
Mersi anticipat

Răspuns Câştigător
| Valentinaldoilea a răspuns:

NU, nu iti da demisia! Altfel, de unde bani pentru cadouri? Poti sta cu ea in weekend.
Da, colegul s-ar putea sa se mai bage, mai ales ca razbunare ca l-ai dat cu capul de banca. Tu daca te porti frumoscu fata, daca o convingi prin fapte ca esti mai bun, el nu mai are nici o sansa. Dar daca il bati, fata se va teme de tine.
Referitor la cadou, am vazut la tirgul de Craciun obiecte hand-mane frumoase. O lumanare de ceara in forma de brad sau altceva asemanator e bun.

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Niciodata nu te pune pe tine pe locul 2, sa nu iti mai dea prin cap sa iti dai demisia.