| AndreyCristian1999 a întrebat:

Salut, sunt la liceu si am avut un conflict cu cineva si se face,, consiliu profesoral,, in care se decide daca am fost sau nu vinovat si nu stiu daca directorul scolii are voie sa scoată înregistrările de la camerele de filmat si daca da cam pana la cați metri ar putea sa ma vadă sau sa ma distingă, menționez ca este o camera de exterior, va rog ajutați ma

3 răspunsuri:
| Xdreaper21 a răspuns:

Depinde de model unele pot sa prinda o gramada altele mai putin si depinde de unghi pe langa asezarea camerei
Si da are voie

| AndreyCristian1999 explică:

Da dar sunt niste camere, na basic sa spun de o școală obisnuita

| Caro34 a răspuns:

Știi ce-i mai important in asta? Nu camerele, nici imaginile, ci faptul ca tu ai gresit de vreme ce iti bati capul cu asta! De ce trebuie să rezolvi conflicte care sa se vada in camerele acelea? Nu se poate sa fim civilizati si sa vorbim frumos, sa ne comportam frumos si sa fim un exemplu? Astfel camerele acelea ar fi o poveste, fara imagini! Esti un tip cu multe calități bune; de ce te lasi ispitit de piaza rea? Avem un cap ca sa judecam si sa nu ne lasam enervati de orice lucru; e bine acum sa platesti pentru o prostie? Data următoare, ia in calcul sfatul meu, te rog frumos! Numai bine!