| juan51 a întrebat:

Sunt la liceu si fac sala de aproape un an, am facut cateva pauze de o luna, doua (in pandemie). In acest an m-am dezvoltat foarte mult fizic, am vazut rezultate de care sunt multumit (mi s-a latit spatele, am crescut in piept, brate, etc). Ideea este ca aud des intrebarea: "de ce mergi asa incordat?". Precizez ca nu sunt eu vreun bombardier, sa imi dau impresii ca fac sala, sa ma laud intr-una cu asta, NU. Eu merg pur si simplu cum imi e mai comod, dar nici sa merg ca un pinguin cu mainile lipite de corp. Ma intereseaza foarte mult parerea voastra, pentru ca la prima vedere oamenii pot crede altceva despre mine si eu nu doresc asta. Ma deranjeaza mult faptul ca unii colegi si prieteni nu inteleg ce inseamna dezvoltarea fizica si ca unii straini ma cred un mare "bombardier" pentru ca ma vad "incordat". Ma supara foarte mult subiectul asta. Astept pareri. Multumesc!

Răspuns Câştigător
| siriusblack98 a răspuns:

Traiesti cu parerea lumii? Cui pasa ce zice lumea?! Lumea o sa isi dea aiurea cu parerea si daca salvezi 100 de oameni de la moarte sigura apoi iti donezi toate organele celor in nevoie din spitale. Tu mergi normal, tine mereu capul sus si priveste interlocutorul direct in ochi cand ai o conversatie.

1 răspuns:
| aXy99 a răspuns:

E posibil ca din diferite motive(cum ar fi febra musculara) sa fi inceput sa mergi cu bratele prea distantate fata de corp. Nu trebuie sa le tii lipite, dar nici prea departate. Am patit-o si eu si nu mi-am dat seama pana nu mi s-a atras atentia. M-am uitat in oglinda si mi-am dat seama ca asa este.