Heii Mihai1995!
Cu totii stim ca cu fetele e dificil.Incearca sa ii transmiti prin fapte ca o placi ca sa isi dea seama. Poate nu a realizat pana acum si a crezut ca sunteti doar prieteni foarte buni. NU o intreba direct deoarece s-ar putea sa se intimideze.Incearca sa aduci vorba de ce relatii a avut si sa ii dai de inteles ce ai vrea tu sa faci de fapt. Daca iti raspunde cu acelasi inteles, ia-ti inima in dinti si intreab-o.
Sper ca ti-am fost de folos, bafta :*
In majoritatea cazurilor, amicitia duce la prietenie, si prietenia la dragoste.asa ca eu sunt de parere ca te place, mai ales ca petreceti mult timp impreuna, o faci sa se simta bine, sigur a inceput sa aiba ceva "feelings :X" pentru tine. Ca sa ii arati ca o placi, priveste-o des si insistent, apropie-te de ea si vezi cum reactioneza, pentru ca apoi sa nu fii dezamagit de o respingere din partea ei. bafta!
Vorbeste cu ea cateva zile mai mult decat pana acum. Si pe mess si la telefon. Dupa cateva zile de vorbit intens o intrebi. Succes!
DA CLAR. trebuie sa iti faci curaj sa o intrebi.dar nu simplu fa-o intai sa rada iar in momentul in care va simtit el mai bine o intrebi ceva de genul : crezi ca am putea fi vreodata mai mult decat prieteni? iar apoi ii zici tot ce simti :X
Fata te place. faptul ca atunci cand e cu tine nu prea vorbeste este din cauza emotiilor. eu pot vorbi normal cu orce baiat in afara de prietenul meu de care sunt indragostita mi se pare ca tot ce spun e aiurea dar asta nu inseamna ca nu ii place prezenta mea. intreab-o exact ce simte pentru tine daca spune ca da nu mai ramane decat sa fiti impreuna:X
Buna, Mihai!
Ar trebuii. Daca e mai timida, de obicei, asta e un semn ca simte ceva pentru tine. Depinde de fata. Unele dimpotriva, sunt mai zvapaiate, si mai energice in preajma baiatului pe care il indragesc. Eu cred totusi ca ceva ceva simte pentru tine, si ar trebui sa o intrebi ca sa fi sigur de asta.
O zi buna!
Wow nu ma asteptam sa primesc asa multe raspunsuri intr-un timp asa scurt.Va multumesc mult o sa revin cu vesti noi si bune sper.
Puteti raspunde in continuare
Hey Mihay`. unele fete sunt mai timide cu baietii pe care ii plac. si au o atitudine care te baga in ceata ei bine tu esti baiat si sigur ca trebuie sa o intrebi ce are de gand sa faca cu tine :X iar daca vezi ca ea ocoleste intrebarea ta poate ca te considera doar un amic` la care tine mult si nu vrea sa strice prietenia cu tine Bafta sper sa fie raspunsul dorit de tine ` pwpp`a