| Catlove33 a întrebat:

Salut, sunt nou aici, am o problema, am par pe picioare si am 11 ani in aprilie fac 12. Si plec in tabara si mi-este rusine. Ce sa fac?
Va rog repede ca pe 8 august plec... Va rog mult, multumesc anticipat

Răspuns Câştigător
| Animeforlifee9921 a răspuns:

Si eu am problema asta, familia mea nu ma lasa sa ma epilez, doar ce am pus intrebarea pe forum. Poti incerca o crema depilatoare. O pui pe picioare si o lasi sa actioneze acolo cat scrie pe tub si dupa cu un prosop sau sub dus dai jos crema si se duce cu tot cu par. Crema depilatoare "topeste firul de par" si nu doare ca si cand te-ai epila obisnuit. Eu m-am epilat odata cu crema, dar m-au prins ai mei si ce cearta mi-am luat...

8 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Vai, ce problemă mare ai!
Nu e nici o rusine, daca esti baiat.
Desi ai nume de fata pe TPU.

| Smmo a răspuns:

Iti cumperi o crema depilatoare de la supermarket si te epilezi. Cu crema nu doare si nici nu ar trebui sa te irite. Daca nu, iti pui pantaloni lungi.

| Catlove33 explică (pentru Smmo):

Bună, mulțumesc frumos pentru sfat!

| Smmo a răspuns (pentru Catlove33):

Buna, cu placere. Poti sa iti iei si un aparat de ras de la supermarket sau de unde vrei ca sa il ai la indemana daca ratezi vreun loc cu crema si nu mai ai rabdare. Nu trebuie sa fie scump. Totusi, daca il folosesti pe suprafete mari apar bubite, de aceea nu l-am recomandat. https://www.emag.ro/......DZZSP6BBM/
Distractie placuta in tabara si sa nu faci prostii;)

| Animeforlifee9921 a răspuns:

Si nu recomand epilatul cu ceara, te doare cand iti smulge firele de par si ai sansa sa te si iriti. Eu am incercat, si mi s-a inrosit pielea acolo si ma ustura.

| Ree07189 a răspuns:

Epileazate

| HarryM77 a răspuns:

Pai nu ar trebui sa îți fie rusine in caz ca esti baiat e ceva normal, dar in cazul in care esti fata ar trebui sa te epilezi

| Alina237 a răspuns:

Hey! Dacă ești fată te poți epila cu bigul! Este o variantă nedureroasa și destul de ok. Daca vrei te poți epila cu ceara, crema depilatoare etc?