E comercială. Copiază ce a vazut prin afară. Nu ascult genul asta de muzică și nici nu ma intereseaza ce se difuzează la radio. Mă bucur că are succes, ca are o voce superba-recomand sa ii ascultati piesele de la One true singer- si cam atat. E loc sub soare pentru toti indiferent de preferinte.
Pe Instagram, spre exemplu, sunt oameni care îi iau apărarea, nu știu pentru ce, pentru că nu toți oamenii sunt obligați să o placă, și orice om are păreri diferite. După cum am mai spus, poate să fie talentată, dar dacă se îmbracă vulgar, își face părinții de râs. Părerea mea.
Odata ce semnezi un contract cu cineva important nu mai conteaza ca ai mamă, tată. Esti un obiect si trebuie sa iti vinzi talentul.
Nici nu știu toate ăstea, că nu sunt artist. E viața ei până la urmă. Noi doar ne spunem părerea. Și nu, nu suntem răi, așa cum poate ne-ar cataloga ea, că primește mult hate. Primește hate din cauza acestor melodii care nu-și au rostul pe Youtube și nu sunt potrivite pentru copiii lor. Suntem doar realiști.
Mai bine ascult B.U.G. Mafia decât să ascult melodiile ei. Cred că singura piesă cea mai ok din repertoriul ei e „Regreți", cu fostul ei iubit, Adi Istrate. În rest, celelalte sunt jalnice rău de tot.
Believe me or not, chiar ascult bug mafia