Bine ai venit! totul conteaza ce ai in interiorul tau..FRUMUSETEA E TRECATOARE!
nu trebuie sa te simti complexat chiar asa..toti suntem frumosi in felul nostru..iti vei gasi jumatatea si va aprecia mai mult sufletul..sunt baieti\barbati frumosi care nu au pic de creier..succes in continuare!
Buna,bine ai venit! Ai putea sa incepi sa te accepti asa cum esti.Eu nu cred ca esti urat cred ca exagerezi in privinta asta.Crezi ca nu ai avut nicio prietena din cauza ca esti urat? iesi afara si mergi prin parc si spune-mi ca toate persoanele alea sunt mai frumoase decat tine. Daca pana acum nu ai gasit o fata care sa te faca sa te simti bine cand mergi pe strada, care sa te faca sa razi nu inseamna ca vei ramane singur toata viata.
Nu iti mai face atatea griji in privinta asta ca uiti de celelalte! Fii tu si iti spun sigur ca atunci cand ii va placea ceva la tine va trece cu vederea orice, chiar si aspectul fizic.Important este sa nu te dai batut, cum sa fi scarbit de tine? Doamne, dar ce parere urata ai...cum poti spune ca vrei sa ai o prietena cand tu crezi asta despre tine?
Stii cati autori mari au spus:sunt urat? uite ce au lasat in urma.
@ioanadanny multumesc pentru raspuns doar ca am incercat pana acum si sincer nu am dat de nici o fata de genul acesta ma simt aiurea daca ies cu ea pe strada sau ceva de genu
Sincer sa fiu..si eu am probleme cu greutatea dar asta m a facut sa fiu mai buna..si am 18 ani:d si am o relatie de 2 ani :p
Stiu eu pun mereu suflet e totu bine cand vorbim la telefon sau etc nu e vorba la mine de timiditate sau altceva doar ca mi-e rusine cu mine in viata reala