| may999999 a întrebat:

Salut, sunt o eleva in clasa a 10 a si de cand am inceput anul si pana acum, am un total de 70 de absente ( toate sunt motivate).
Intrebarea mea este, daca la romana am 3 ore pe saptamana, si am lipsit de 12 ori pana acum. pot ramane repetenta daca lipsesc mai mult de acel 20% din toate orele pe care le am in anul scolar?
Va rog ajutati-ma ???? MULTUMESC!

3 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Buna.Care este motivul pentru care lipsesti atat de mult? Eu consider ca nu este asa de greu sa te duci la ore, hai sa fim seriosi.Sa iti faci calculul cu ce se intampla in scenariul cel mai rau si cate absente mai ai pana acolo denota ca tu planuiesti in continuare sa lipsesti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Profesoara poate sa aleaga sa nu iti inchieie media chiar daca le ai motivate, daca ai mai mult de 10! Acum incearca totusi sa nu mai lipsesti! Va asculta des si va streseaza la ore!

| anonim2789 a răspuns:

Important este sa ai note, nu poti rămâne repetenta doar din absentele la romană, desigur ca poti dacă ti se scade nota la purtare foarte mult din cauza absențelor. Dacă chiar nu îți place ora de romană du te de câteva ori sa iei note, dacă nu ma insel ai nevoie de undeva la 6-7 note