Salut.sunt o fata de 14 ani si imi place un baiat de 19 ani. el este din bucuresti ier eu sunt din alt oras.eu vin in bucuresti la cineva si el ma duce cu masina de la autogara pana acasa.asa l-am vazut prima oara.era intr-o iarna am venit la matusa mea si ea ma astepta cu el in autogara cu masina lui (masina ei era in service)(iar el este vecinul ei). de prima data cand l-am vazut mi-a placut.acum in vara asta am venit iarasi la matusa mea si atunci a venit numai el.cand l-am vazut(l-am vazut din masina) a inceput sa imi bata tare inima.cand am coborat ne-am uitat unul la altul si ne-am salutat.atunci aveam bagaje si mi-a spus sa i le dau lui ca ma ajuta... i le-am dat, m-a ajutat, am mers in masina si am plecat spre casa.(eu vroiam sa stau in spate dar el a insistat sa stau in fata) aproape de casa este un magazin. a oprit sa isi cumpere ceva si m-a intrebat daca vreau si eu ceva.eu nu am vrut nimic.cand am ajuns in fata casei unchilor, ei ma asteptau.am coborat a coborat si el. a luat bagajele si i le-au dat unchiului. o zis ca daca mai are nevoie de ceva sa il sune:ddupa 2 zile am facut gratar si avenit si el si parintii lui. mie mi-a facut din mana si a zambit. spre seara eram in casa cu unchii mei si parintii lui.eu stateam langa unchiul meu(ne uitam la un film toti)si a venit si el si s-a asezat langa mine. a vorbit unchiul meu cu el sa aranjeze, sa vada daca ma duce si pe mine la autogar cand plec. el a zis ca poate, are timp si dupa a zis ca ma duce si pana acasa daca vreau.(am zisnu ca era si perioada bacurilor si poate in tineam ocupat)el este un prieten bun cu unchiul meu si glumeste cu el se duce sa joace pnig-pong cu el table.)dupa cateva zile din pacate a venit ziua in care trebua sa plec.mai aveam o ora si ceva pana pleca masina cu care trebuia sa merc acasa si el a intrat in panica,, ca la ce oara e plecarea si l-a sunat pe unchiul meu.si a vb pan'la urma.cand eram in masina eu stateam in spate ca era matusa mea in fata.se uita mai mereu in retrovizoare(oglinda retrovizoare, in care se vede in spate). cand am ajuns in autogara, am iesit i-am multumit, l-am salutat, a salutat si el mi-a urat drum bun... dar a coborat si el pana la urma.si am plecat.si as mai vra sa mai ma duc.si daca vin tot el ma aduce.indiferent.si cum fac sa se uite si el la mine? sa il fac sa ma placa? este vreo sansa? in afara de varsta?:-s
Pentru a răspunde la o întrebare trebuie să ai cont pe TPU.ro
Utilizatorii cu email-ul neconfirmat nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi şi nu mai mult de 10 în total. Pentru a retrimite email-ul de confirmare click aici
Utilizatorul care a pus această întrebare te ignoră. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorul care a pus această întrebare este în lista ta de utilizatori ignoraţi. Nu poţi să mai interacţionezi.
Utilizatorii avertizaţi nu pot posta mai mult de 5 răspunsuri pe zi.
Doreşti să urmăreşti această întrebare? Vei primi răspunsurile pe email.
Adaugă întrebarea la favorite
Doreşti să adaugi această întrebare la favorite?
Ce notă dai întrebării?
Înainte de a posta răspunsul, te rugăm să te asiguri că acesta nu încalcă regulamentul.
Nu ai introdus un răspuns!
Nu ai scris un răspuns pentru această întrebare, aşa că nu avem conţinut pe care să-l publicăm
Răspunsul este publicat...
Te rugăm să aştepţi ca răspunsul tău să fie trimis spre publicare.
Atenţie!
Succes!
Atenţie!
În răspunsul pe care vrei să îl postezi au fost găsite greşeli de scriere. Ele au fost corectate automat şi le poţi vedea marcate mai jos
Atenţie!
Eşti pe cale să postezi un mesaj care poate încuraja pirateria şi distribuţia ilegală de materiale pe internet. Legea nr. 8 din 1996, privind dreptul de autor şi drepturile conexe, a fost modificată semnificativ prin Legea nr. 285 din 2004, prin OUG nr. 123 din 2005, precum şi prin Legea nr. 329 din 2006, iar tu ai putea să te afli în situaţia de a le încălca acum.
În ipoteza unei acţiuni pe cale legală, TPU.ro este obligat să furnizeze IP-ul tău (3.144.9.183) şi restul datelor de identificare şi informaţiilor despre tine.
Atenţie!
Nu poţi posta acest răspuns pentru că linkul pe care l-ai inclus este suspicios, iar pe TPU pirateria nu este încurajată.
Te rugăm să nu faci referire la site-uri aflate în ilegalitate şi să nu postezi linkuri spre materiale postate pe internet fără respectarea drepturilor de autor (programe, jocuri, filme sau muzică piratată)
Nu poţi posta aceast răspuns la întrebarea aleasă!
Răspunsurile ce conţin cuvinte de genul pot fi postate doar la întrebări din categoria Dragoste şi Sex
Raportează răspunsul
Trebuie să fii logat ca să votezi
Pentru a evalua un răspuns trebuie să ai cont pe TPU.ro