anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt o fata de 16 ani. Am un coleg de clasa pe care am inceput sa-l plac din cauza comportamentului lui fata de mine.Mereu se poarta frumos si-mi vorbeste cald. Aveam impresia ca ma place si mi-a spus ca ma iubeste si ca vrea sa fie cu mine,insa e un tip glumet,deci nu stiu ce sa cred. Din acest motiv l-am refuzat. De multe ori visez ca suntem impreuna. De la un timp a inceput sa ma evite si mereu se da pe langa o alta colega,pe care o placea mai demult. As vrea sa stiu daca a mai ramas ceva din sentimentele lui pentru mine, insa nu il inteleg. De ce se comporta asa?

4 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

El se comporta normal pentru un adolescent de 16 ani. Ti-a spus in mod repetat ca-i placi, tu l-ai refuzat si acum el incearca sa cucereasca alta fata. Ce nu intelegi?

| Gryn a răspuns (pentru neutrino):

El stie nu ca nu are nici o sansa cu fata aceea,fiinda ei ii plac baietii mai mari. Acum are prietena, insa din cate am inteles de la prietenii sai, nu e prea serioasa relatia lor. S-a intamplat de cateva ori sa ne mai intalnim prin oras in zile destul de reci si ma intreba de ce am iesit asa dezbracata. Imi spune si acum ca tine la mine, insa intr-un mod mai indirect, dar totusi uneori ma simt parca ignorata.Nu stiu de ce. E ca si cum ar fi intr-o asteptare sau ceva.Nici nu ma cheama, nici nu ma lasa sa plec. Poate ca sunt doar o varianta de rezerva.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Se gandeste ca este sfarsit de scoala si nu a avut atat succes cu alte fete si vrea sa incerce si cu tine poate ajunge sa te placa daca il placi.

| CosminC86 a răspuns:

Simplu, l-ai refuzat si acum cauta pe altcineva. Cand te-a intrebat, trebuia sa-i raspunzi si tu "in gluma, da".