Trist,cum dracu sa faca asta,ce ii da prin cap la tip Cam urat,trebuie sa te obisnuiesti cu barbati ca doar pasarica vor, inca esti micuta, dar... tine minte asta, ti-o spune un barbat Barbati cand au chef de... numai gandesc limpede, o sa intelegi anumite lucruri cand mai cresti
De când sensibilitatea și sinceritatea sunt defecte? Când am citit că ai tras o beție zdravănă și i-ai spus că îl placi, mi-am pierdut interesul să îți citesc postarea. Tu ești zdravănă la mine? Ca fată te îmbeți mai ceva ca un bețivan. Rușine! Acum fiicele nu mai sunt gospodine ca și mama, ele beau mai rău ca tata. Lasă băutura și nu te mai plânge că suferi în dragoste. Sunt alții care plâng pentru că nu au cu ce să își hrănească familia.
Lasă-l în pace. Nu are de ce să îți fie rușine doar că ai fost foarte naivă, ca să nu folosesc alți termeni care să te deranjeze. Treci mai departe.
Hey, stai calm ca nu ai gresit cu nimic, nu te mai invinovati tu insati, fii indiferenta, nu e greseala ta si chiar daca ar fi toti mai gresim.
Baiatul respectiv nu te merita. Tot ce a vrut de la tine a fost acel "friends with benefits". Nu ai de ce sa te zbuciumi nici pentru el nici pentru cei din jur. Tu ocupa-te de viata ta si lasa-i pe ceilalti sa creada ce vor.
Diorrus întreabă: