| cockye a întrebat:

Sunt o persoana foarte timida am 14 ani happy As vrea sa nu mai fiu timid.Cum as putea face asta? Cand vorbesc cu cineva pe care nu il cunosc asa de bine imi este rusine si chiar nu imi place laughing etc. Multumesc!happy

Răspuns Câştigător
| h3r a răspuns:

Salutare.
Nu esti singurul cu astfel de probleme. Totul vine de la sine, adica tine de persoana ta. Ar trebui sa ai m-ai multa incredere in tine, sa prinzi curaj fara sa-ti fei teama. Nu vei avea nimic de pierdut!
E normal sa te simti oarecum stanjenit atunci cand stai de vorba cu un strainhappy.
Totul vine din interior, repet! Incearca sa te simti bine in pielea ta, nu ai nimic de pierdut. Elibereaza-te de orice gand care te streseaza.
Bafta!

5 răspunsuri:
| slek a răspuns:

Pai,iti lipseste increderea de sine

| Savin_Ana-Maria_1988 a răspuns:

Waw..cam asa am fost si eu.dar dupa ce am vorbit mai mult cu persoaana aceea mi-a trecut happy...nu stiu daca patesti si tu la fel.

| Aleksandru97 a răspuns:

Ca sa nu ai emoii cand vorbesti cu o persoana necunoscuta ai putea sa incerci sa mai ai pe cineva in preajma.
Daca ai un prieten sau o fata familiara aproape de tine te simti mai in largul tau, asa ca poti sa fi mai deschis atunci cand vorbesti.
Dar daca esti singur cu un grup de persoane noi incearca sa fi putin mai retras si sa vorbesti cand te intreaba altcineva, astfel el/ea incepe primul conversatia iar tu trebuie doar sa raspunzi, iar daca vrei poti sa deviezi un pic de la subiect pentru a incepe conversatii noi.
Astfel o sa ai mai multe lucruri despre care sa vorbesti, iar in timpul conversatiei incepi sa cunosti mai bine persoana respectiva, sau sa fi cunoscut.

| tHeAnGeLoFwOrLd a răspuns:

Si eu sunt la fel ca tine happy
Cand vad pe cineva ma inrosesc si ma camuflez intr-o cochilie.laughing
Stiu ca trebuie sa fii mai indraznet, mai curajos dar stii tu vorba aia usor de spus greu de facuthappy

| cockye explică:

Multumesc tuturor pentru raspunsurile bune!happy