| Andrei199114 a întrebat:

Salut, sunt o persoana mai timida...si nu am incredere in mine, nu ma consider "frumos", ce as putea face?

7 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

"Sa te faci frumos" iti imabunatesti stilul vestimentar, frizura, faci niste sport

| Donsavas a răspuns:

Poate ca ar trebui să te concentrezi pe cu totul alte calități sau sa renunți la ideea ca ar trebui să te consideri frumos pentru a fi fericit. Urâțenia nu i opreste pe atâția oameni sa trăiască bine cu ei înșiși.

| Alexandru250201 a răspuns:

Pai in primul rand schimbati mentalitatea asta proasta si gandeste-te ca ai ceva special in tine pe care nimeni nu il are, ceva care este mult mai frumos decat crezi

| Bunica69 a răspuns:

Daca ti-ai pus problema asta din cauza gagicilor, nu e vorba de cum arati, e vorba de atitudine.
Iti recomand Arta seductiei de Pera Novacovici

| Daniel09857 a răspuns:

Nu exista persoane urate, cu totii suntem frumosi, in felul lor, singurul motiv pentru care nu te consideri o persoana frumosa este ca nu ai inceredere in tine si o stima de sine buna, incarca sa dezvolti increderea de sine si respeciv stima de sine! Poti face acestea doar daca ai initiativa si cu ajutorul unui psoholog, insa daca nu doresti sa apelezi la un psoholog, sunt foarte multe video-uri pe yt cu aceasta tema, le poti urmari si vei vedea imbunatiri imediat, am avut si eu aceasta problema pana la 14-15 ani insa am trecut cu brio peste, pentru ca am avut ambitie si determinare pentru a castiga o incredere si stima de sine buna, FUNDITA? SPER SA FI MULTUMMIT DE RASPUNSUL DAT

| PrincessAndreea a răspuns:

Nici eu nu ma cred frumusetea pamantului, dar nu uita ca toti suntem oameni si toti suntem frumosi si talentati in felul nostru. Si eu am avut problema aceasta, pana m-am saturat sa ma tot gandesc la chestiile de genul. Ce te as sfatui este sa incerci lucruri noi, care te fac fericit, sa incerci sa iti extinzi hobby-urile. Eu am reusit descoperind engleza, iar la cursuri mi-am facut o prietena foarte buna. Am incercat sa ies in evidenta, sa imi fac prieteni noi. Stiu, esti timid, dar odata ce te simti confortabil, vei vedea, cel mai probabil (toti suntem diferiti), ca vei reusi sa intri in vorba cu cineva! Incearca, atunci cand te trezesti, sa te uiti intr-o oglinda si sa iti spui "Sunt aratos!" si astfel iti vei creste increderea. Incearca sa te imprietenesti cu oamenii care au calitati multe, sas aveti ceva in comun! Iar daca e vorba de bullying sau lucruri de genul acesta, cauta pe Youtube "How to stop a bully" si sigur vei intelege mesajul transims! Sper ca ti am fost de ajutor!