| Jow a întrebat:

Salut.Sunt pe clasa a 11 și am niște probleme cu matematica.Am o profesoara de vreo 25-28 de ani frumoasa foc care cred eu ca are ceva cu mine.Mereu ma scoate pe mine la tabla chiar dacă nu ma descurc, in teste dacă iau gen 4, 40 îmi trece in catalog 4, nu poate face niciodată o excepție chiar dacă la alții colegi le rotunjește nota la 5. Pot zice ca pana acum sunt corigent și văd ca ea ar vrea sa ma lase corigent. Odata când îmi corecta testul in clasa m-a chemat lângă ea sa îmi reproseze ceva, și in timpul ăla mi-a pus mâna pe picior[destul de aproape de știți voi celaughing].De multe ori in timpul orei se uita la mine îmi zâmbește, când ma scoate la tabla îmi zâmbește, simt o atracție între mine și ea. Vreau sa îmi spune-ți și voi ce credeți ca vrea de la mine.

5 răspunsuri:
| Goddess23 a răspuns:

Nu vrea nimic gen o relatie ca nu si-ar risca ea meseria pentru cineva de 17-18 ani. Cel mai probabil are pretentii de la tine sa inveti mai mult si de asta nu iti rotunjeste si tie notele.

| WaterDrop a răspuns:

Ce cauti pe clasa? Este periculos acolo si poti cadea.Ar fi indicat sa stai in ea.

Cu siguranta este atrasa de tine si iti pune note mici intentionat ca sa faci pregatire cu ea.Stie ca doar asa ati putea avea o relatie intima departe de ochii lumii, in intimitatea apartamentului ei.Ar trebui sa o tragi intr-un loc retras dupa incheierea orelor si sa o saruti direct.

Sauuu doar visezi cu ochii deschisi si trebuie sa mai folosesti cartea de matematica si in alt mod decat ca plici pentru tantari.Eu te indemn sa o saruti totusi, macar cu asta sa ramai in memorie dupa liceu, daca tot nu vei lua bacul.

| Tina1999 a răspuns:

Ori vrea sa inveti mai mult, sa iti dai silinta. Sau cel mai probabil vrea sa ramai corigent ca la vara sa faceti nebunii prin clasa

| DanattyBirou a răspuns:

Wow

| Gonrax a răspuns:

Din câte se vede nu te descurci nici la română...
"pe clasa a 11-a"
"la alții''
"spune-ți"