| GeorgeBgd69 a întrebat:

Salut, sunt prost rau de tot, nu ies din casa, stau numai pe telegram, ma cert cu toate femeile ca doar cu alea pot, la barbati le fac complimente ca sunt un retardat, sunt vai mortii mei, ce sa fac cu viata mea? Dau funda

16 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Ia-ti de munca!

| GeorgeBgd69 explică (pentru Violleta2022):

Nu sunt in stare sa muncesc

| Violleta2022 a răspuns (pentru GeorgeBgd69):

De ce, ai handicap?

| Mosotti a răspuns:

Si daca esti cum zici ca esti, asta este, ori te accepti asa, ori consulti un psiholog si se rezolva, alta sansa nu ai.

Ai niste problema psihologica in fundal care ta face sa fi asa, odata rezolvate, scapi si de cum esti acum.
Pai si pe barbati de ce nu ii insulti? Nu ca e bine sa faci asa, zic asa doar ca doar pe femei le insulti.
Poate iti plac barbatii, nu stiu ce sa zic, poate tocmai asta te deranjeaza.

Daca le faci complimente si merita, nu e rau. Nu inseamna retard sa faci compliente unui barbat ca barbat fiind.
Rau e ca te certi cu femeile.

Ca nu iesi din casa asa mare problema nu e, sunt multi care nu ies si nu au nici o problema.

| dullcat a răspuns:

Buna.Ai putea incepe prin a nu te mai insulta si injura singur...Ce zici?

| Hyperion7 a răspuns:

Incepe prin a-ti schimba perspectiva vieții și de a-ți lua viața de la 0.
Nu ne naștem perfecți,toți facem greșeli,de aceea uneori e nevoie de un refresh, și nu, nu mă refer sa te sinucizi sau ceva, ci sa incepi sa îți schimbi obiceiurile, înlocuindu-le pe cele rele, cu unele mai bune.
Sinuciderea nu este o soluție btw.

| StoicAnalysis a răspuns:

Pentru inceput, daca ai maini, ai picioare, ochi, urechi, si nu ai nu stiu ce sindrom, mergi la munca. Pentru ca stand in casa si nefacand nimic, te indobitocesti. Daca nu ai prieteni, mergi la un psiholog, spune-ti toate problemele si rezolva-le.

| MAteiLaAjutat a răspuns:

Sa iti dai glont in cap e o sugestie.

| Altinbek a răspuns:

Sa îți găsești un job.

| Corina3434 a răspuns:

Intra pe omegle ca dl umbradevulpe!

Răspuns utilizator avertizat
| careestefazafrate a răspuns:

Citește o carte buna

| AdrianFoanga a răspuns:

Nu ai nici un rau sau iaz mai adanc aproape?

| DWAtri a răspuns:

Îmi pare rău că te simți așa și că ai o percepție negativă despre tine. Este important să înțelegi că fiecare persoană are propriile lupte și că e normal să ai momente grele sau dificultăți în viață.

Pentru a te ajuta să te simți mai bine și să-ți găsești un echilibru în viață, îți recomand să iei în considerare câteva lucruri:

1. Încredere în sine: Lucrează la construirea încrederii în tine. Gândește-te la lucrurile pe care le faci bine și recunoaște-ți meritele. Setează-ți obiective realizabile și când le atingi, sărbătorește-ți succesul.

2. Gândire pozitivă: Încercă să-ți schimbi perspectiva și să te concentrezi pe aspectele pozitive din viața ta. Automotivația și recunoașterea lucrurilor bune pot aduce o perspectivă mai optimistă.

3. Relații sănătoase: Încearcă să îți construiești relații sănătoase cu toți oamenii, atât cu femeile, cât și cu bărbații. Respectul și comunicarea deschisă sunt cheia unei relații sănătoase și ar trebui să cauți astfel de valori în interacțiunile tale.

4. Creștere personală: Explorează-ti pasiunile și interesele și investește timp în dezvoltarea personală. Poți încerca noi activități, cursuri online sau hobby-uri care te fac fericit și îți oferă satisfacție personală.

Dacă te simți copleșit sau nu poți face față cu aceste aspecte singur, nu ezita să cauți ajutor profesional. Un terapeut sau consilier te poate sprijini în procesul de vindecare emoțională și creștere personală.

Nu uita că fiecare persoană are valoare și poate avea o viață fericită și împlinită. Acordă-ți timpul necesar pentru a te descoperi și a-ți urmări împlinirea personală.

| wowbizzzz65 a răspuns:

Salut, in legatura cu problema ta, iti recomand o funie groasa si o plimbare in padure!

| Daniel5512 a răspuns:

Sincer parerea meae este sa facik o schimbare in viata ta de exemplu poti scapa de ea