Cauta legea atractiei in romana, daca apuci sa intelegi cum merge o sa duci o viata excelenta
De la tine care practici sport aveam alte așteptări. La sport mereu câștigi? niciodată nu pierzi? dacă acolo nu ți-e frică să pierzi ci te ambiționează să tragi mai tare, de ce în viață e diferit? nu te mănâncă nimeni că te refuză o fată, ba chiar înveți ceva dacă ești băiat deștept din eșecu respectiv și nu mai repeți greșeala cu următoarea. Normal că n-ai iubită dacă stai și te izolezi singur în bancă, de unde vrei să răsară? crezi că stai într-un colț și se teleportează o fată la tine să te roage să fiți împreună? du-te și interacționează cu colegii, fă-ți prieteni, să fii singuratic nu e o imagine prea atractivă pentru multe fete.
Este cea mai mare prostie să dai mesaj unor fete. Iei doar seen și block (știu ce spun că mereu trec prin asta), iar în viața reală nu ai cum să le bagi în seamă că vor râde de tine (am pățit și asta) chiar dacă ele au un fizic de nota 1. Mai bine te axezi pe altceva, pe o pasiune și pe viitoarea ta carieră că fetele din ziua de azi sunt imposibile și nici nu știu ce își doresc. Mai bine singur, ai să vezi.
Idkrjek întreabă: