| CredCaAmTalent a întrebat:

Sunt un baiat de 15 ani si cel putin eu cred ca stiu sa dansez si sa cant. Nu stie nimeni inca fiindca nu imi place sa ma arat. Poate gresesc ceva. Am vrut sa ajut fetele la majorete, dar sunt c-am timid. Daca ma pun sa invat sau sa fac o coregrafie o fac/invat destul de repede. Ascult des muzica usoara pe care imi place sa o cant in timp ce dansez singur in casa. As dori niste sfaturi care m-ar ajuta in viitor.
P.S.: Invat destul de bine. Acum merg la liceu si sunt primul in clasa. Tocilar nu sunt. Sunt doar un tip normal.

Răspuns Câştigător
| Cris988 a răspuns:

Tocmai asta e problema, ca nu te arati ca nu ai destula incredere in tine, iar daca nu te-a vazut si nu te-a auzit cineva cum poti stii ca le faci bine? Nu iti fie teama de greseli toti gresim, chiar si marii artisti. Importanta este exersarea. Pentru inceput incearca sa canti in fata prietenilor, familiei, sigur vor fii intelegatori si nu te vor judeca, iar cand esti la o petrecere, danseaza, nu sta pe scaun, stiu ca o sa-ti fie greu la inceput, ca te vei gandi ca poate vor rade de tine, dar important e sa te distrezi, majoritatea nu danseaza corect doar se misca dupa muzica. Iar daca ai posibibilitatea poti face niste cursuride dans/muzica. Bafta!

| CredCaAmTalent explică (pentru Cris988):

Multumesc si sa stii ca chiar asa am sa fac happywinking

1 răspuns: