anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Sunt un baiat de 16 ani (aproape) si nu stiu ce au parintii mei dar simt ca se departeaza de mine si ca isi bat joc in ultimul hal, tatal meu nu stie cati ani am iar mama n-are nici o treaba cu ce fac eu la scoala si plus de asta acasa mor de foame, efectiv mama face de mancare numai "patura" cum se zice in zona mea... mananc asta zi de zi si nimic altceva, am ajuns ca la 1.85m sa am cu greu 60 de kg( un slabănog ambulant dupa parerea mea). Caut sfaturi, nu stiu ce sa mai fac cu viata mea...

Răspuns Câştigător
| Strongerthanyou1 a răspuns:

Trebuie sa discuti cu parintii tai despre fapltul ca ai vrea sa-ti fie mai apropiati si ca tii mult la ei si ca ai nevoie de putina atentie din partea lor! Insa stii ca nu exista perfectiune in nicio familie asa ca trebuie sa ne adaptam dupa circumstante! Spune-i mamei tale ca vrei sa te invete sa gatesti, dar altceva, iar mama ta atunci isi va da seama ca nu iti mai place acea mancare, cat despre scoala, indiferent cum e familia ta, trebuie sa inveti ca mai tarziu sa poti fi fericit si sa ai ce-ti doresti! Daca ai nevoie, spune-le ca vrei sa inveti si ca vrei la meditatii! Nu cred ca au ceva impotriva! Si tu stai fara grija, poate par ei mai indiferenti, dar tot tin la tine numai ca nu stiu cum sa arate asta! Dar fa ceea ce trebuie sa faci si ai grija de tine! Acum poti constientiza ce e bine si ce e rau, si situatia prin care treci si ceea ce vei face pentru a-ti fi mai bine te va maturiza si vei fi multumit garantat!

| anonim_4396 explică (pentru Strongerthanyou1):

Multumesc de sfat, chiar m-a ajutat sa trec cu bine de aceasta greutate.

| Strongerthanyou1 a răspuns (pentru anonim_4396):

Cu mare drag! Ma bucur foarte mult! Stai linistit, orice se poate rezolva! Capul sus!

3 răspunsuri:
| nimenisinimik a răspuns:

Discuta cu ei sincer.Altfel contacteaza autoritatile competente, poate se rezolva ceva, e inuman.