Pentru ea a fost o joaca. ceva ce poate povesti prietenelor. Probabil te-a vazut un fatalau cu care nu prea are ce face, atitudine pe care a mai vazut-o si la fosti prieteni/iubiti de-ai ei.
Un lucru iti spun cu siguranta, cred ca a devenit motto-ul meu(extras din experienta mea de anul acesta). Tot ceea ce ti se intampla se intampla cu un scop. Un scop pe care nu cred ca o sa-l crezi, dar asa este. Tu ti-ai spus de la inceput faptul ca o femeie nu poate fi atrasa de tine dpdv vizual. Asa a si fost. Nu poti face o legatura? Ti-ai pus singur bete in roate! Daca incepi un lucru cu o atitudine negativa(ex: nu o sa iasa bine, nu o sa mearga), chiar si cel mai mic si slab gand ca nu vei reusi, nu vei reusi. Daca incepi o activitate cu o atitudine pozitiva sunt sanse mult mai mari sa se intample.
Nu poti obliga o fata sa ii placa de tine. Asta tine de tine... si nu trebuie neaparat sa fii frumos, ci conteaza mult atitudinea. Lasa si fata sa isi spuna parerea, nu? Ca asa e in cuplu.
A, si invata sa scrii ceva mai corect. "Indragostii", cu doi de i? Serios?
"...ca ea tot la baiatul de o trateaza cu curul se va duce, doar pentru ca o atrage cum arata." - Fraza asta tradeaza un usor dispret pe care il ai fata de persoanele de sex feminin. E un defect, pe care trebuie sa incerci sa-l rezolvi. El poate fi tocmai motivul care creaza o bariera intre tine si fetele in preajma carora te afli. Incearca si straduieste-te sa corectezi acest neajuns si ti se vor deschide perspective mai bune.
Diorrus întreabă: