| PowerPunch7 a întrebat:

Sunt un baiat si am o mare problema in legatura cu familia mea...multe persoane din familia mea cred ca sunt un singuratic, ca nu vorbesc cu nimeni, etc. La scoala eu sunt o persoana foarte sociabila si imi place sa vorbesc cu copiii de la alte clase. Eu de obicei cand ajung acasa sunt mai suparat pentru ca sunt obosit (nu ca am facut cine stie ce munca la scoala) dar pentru ca nu prea dorm...in fine...Acum cateva zile (Vineri) n-am mers la scoala si toata lumea mi-a zis ca nu merg ca sunt batut la scoala sau ca vreau sa raman repetent, dar cand varul meu nu a mers acum 2 zile (fara niciun motiv, eu am spus ca nu ma simteam bine si ca nu am invatat) lui nu i-au zis nimeni nimic. Odata veneam de la scoala si de obicei daca nu apuc sa vin cu un prieten acasa incep sa fredonez pe strada (foarte incet) si sora mea mi-a zis ca m-a vazut ca vorbesc singur pe strada (eu de fapt incerc sa invat melodii). Odata am fost intrebat daca am prieteni la scoala si am zis "da, normal ca am" si am fost intrebat cum ii cheama si este foarte jenant sa stai sa le gandesti numele pentru ca sunt chiar foarte multi si de obicei tac din gura. Chestia asta ca sunt singur a aparut pentru ca nu prea mai ies de ceva timp decat la scoala si am inceput sa ma joc foarte mult timp, dar si varul meu face la fel. Daca el sta 2 saptamani in casa si iese o data este laudat 2 zile "el iese, tu de ce nu iesi?" Imi cer scuze daca am scris gresit unele cuvinte, dar m-am grabit.

4 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Daca ceea ce ai scris e adevarat si esti sociabil atunci nu baga lumea rea in seama, acuma cu oboseala e ceva normal, concentrarea oboseste ca esti la scoala

| 116111 TelefonulCopilului a răspuns:

Buna!

Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam sa-ti fie mai bine.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.

Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.telefonulcopilului.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro

Asteptam sa te ajutam!

| CVane a răspuns:

Incearca sa nu te mai compari cu varul tau pe viitor o sa iti faca mult rau, foarte mult.

| BibiV2001 a răspuns:

E normal sa fii obosit dupa ce vii de la scoala. Eu zic sa nu ii bagi in seama prea mult si sa continui cu treburile tale. Am trecut si eu prin asta si o sa vezi ca se va rezolva.