Siliva, daca era mama ta in pozele alea la fel reactionai? Sau daca erai tu?
Confundam libertatea cu lipsa raspunderii. Intra-devar, putem spune si face orice, dar raspundem pentru faptele noastre.
Celalalt nu e tot copil? N-are dreptul la copilarie? Ajunge bataia de joc a clasei ca vor 2 pustani?
Matei,
Pari baiat inteligent. S-a intamplat, nu poti da timpul inapoi, dar invata ce e de invatat din asta. Sa fie asta ultimul eveniment si nu e nicio problema.
Parintii si profesorii stiu ca esti copil, iar copiii din nevoie de atentie sau din tendinte de superioritate mai fac tampenii de genul.
Primul pas e sa nu incerci sa-i minti, nu-s mai prosti decat tine.
Urmatorul pas e sa dovedesti un pic de maturitate macar in al 13lea ceas si sa iti asumi consecintele. Iti cer scuze, promiti ca nu se mai intampla si te tii de cuvant. Similar, ar fi elegant sa-ti ceri scuze in fata colegului, s-ar putea sa te priveasca cu alti ochi.
Mai departe, fii elev model astea 6 luni cat mai ai de generala.
Ai scapat ieftin, nu ti se va intampla nimic care sa-ti afecteze viitorul. Important e sa inveti ceva din asta, sa realizezi ca si altii sunt oameni si nu esti tu mai presus cu nimic de ei.
Actiunile au consecinte, puteai sa ai media scazuta, nu mai vorbesc de exmatirculare, repetat an si alte minuni, pentru o copilarie. Pe viitor s-ar putea sa nu mai ai acelasi noroc daca se repeta.
Nu e nimic grav, a trecut, dar daca esti atat de destept precum zici nu te mai lasa atras in prostii de genul, nu dai dovada de inteligenta decat in fata unor maimutoi, oamenii maturi te vor privi negativ dupa fapte de genul.
Bafta la examene si fapte bune
Offf
Ai rabdare le va trece la toti
Eu nu inteleg de ce atat tamtam pentru niste chestii de copii
Astea se intampla mereu si adesea ca profesorii care ar trebui sa cunoasca deja comportamentul elevilor ..asta se intampla momentele astea.dar nimeni nu intelege..totusi fii si tu de acum mai ascultator si explica-le parintilor ca a fost doar o joaca si ca intr-adevar sa ajuns departe si ca nu se va intampla
succes
Buna
In ziua de azi adolescentii au multe probleme si se cearta din orice ca mai apoi sa isi vorbeasca si sa fie cei mai buni prieteni...Concluzia care este? nu trebuie sa te alarmezi pentru orice chestie, mai ales parintii nu ar trebui sa se certe pentru copii care dupa cateva clipe vor deveni din nou prieteni
Cu siguranta ca ar trebui sa tina cont de ceea ce au facut si sa aiba grija, dar asta nu inseamna ca e sfarsitul lumii.
Siliva, daca era mama ta in pozele alea la fel reactionai? Sau daca erai tu?
Confundam libertatea cu lipsa raspunderii. Intra-devar, putem spune si face orice, dar raspundem pentru faptele noastre.
Celalalt nu e tot copil? N-are dreptul la copilarie? Ajunge bataia de joc a clasei ca vor 2 pustani?
Matei,
Pari baiat inteligent. S-a intamplat, nu poti da timpul inapoi, dar invata ce e de invatat din asta. Sa fie asta ultimul eveniment si nu e nicio problema.
Parintii si profesorii stiu ca esti copil, iar copiii din nevoie de atentie sau din tendinte de superioritate mai fac tampenii de genul.
Primul pas e sa nu incerci sa-i minti, nu-s mai prosti decat tine.
Urmatorul pas e sa dovedesti un pic de maturitate macar in al 13lea ceas si sa iti asumi consecintele. Iti cer scuze, promiti ca nu se mai intampla si te tii de cuvant. Similar, ar fi elegant sa-ti ceri scuze in fata colegului, s-ar putea sa te priveasca cu alti ochi.
Mai departe, fii elev model astea 6 luni cat mai ai de generala.
Ai scapat ieftin, nu ti se va intampla nimic care sa-ti afecteze viitorul. Important e sa inveti ceva din asta, sa realizezi ca si altii sunt oameni si nu esti tu mai presus cu nimic de ei.
Actiunile au consecinte, puteai sa ai media scazuta, nu mai vorbesc de exmatirculare, repetat an si alte minuni, pentru o copilarie. Pe viitor s-ar putea sa nu mai ai acelasi noroc daca se repeta.
Nu e nimic grav, a trecut, dar daca esti atat de destept precum zici nu te mai lasa atras in prostii de genul, nu dai dovada de inteligenta decat in fata unor maimutoi, oamenii maturi te vor privi negativ dupa fapte de genul.
Bafta la examene si fapte bune
Meh. Eu in a 12a am luat 3 la purtare si am plecat de la scoala in duba politiei. Ridica-te la nivelul meu.
Colegii mei de clasă le-au făcut asta profesorilor. Este în regulă, profesorii o să uite la un moment dat, este o chestie de moment.
Este în regulă.
Succes la examen :3