Nu mai merge treaba cu Youtube de mult timp, doar daca esti un jucator foarte bun sau daca ai o carisma aparte, trebuie sa comentezi jocul, sa faci glume etc. Nu cum am vazut la yt din Romania si nu numai :"ohh vai dar ce e asta?" "ce sa fac acum ohh".
Cei ca tine poate ma insel vreti doar $, views, likes etc, nu va intereseaza de oamenii care se uita la voi. Daca vrei sa vezi daca chiar merita sa stai pe yt, incerca sa faci live pe twith/yt cateva saptamani/luni, vezi cum esti primit si apoi iti dai seama si singur.
Pai,pe mine nu ma intereseaza deloc banii.Totusi view-urile si like-uri ma motiveaza sa continui acest lucru.Fac asta impreuna cu un prieten, care nu filmeaza, doar vine la unele dintre video-urile si live-urile mele si vorbim si ne jucam impreuna.Pentru mine este o pasiune. Oricum nu fac bani din asta pentru ca nu am addsens-ul.
Daca faci asta cu un prieten fa live, o sa fie mult mai distractiv. Jucati-va jocuri care sunt multiplayer/co-op, terminati story-uri impreuna, acum cu steam summer sale poti sa cumperi jocuri la preturi foarte, foarte ok(...eu unul cumpar jocuri chiar daca nu le joc, sunt co-op/multiplayer si le tin in librarie doar pentru simplul fapt ca POATE o sa ma joc cu cineva mai incolo).
Nu ar trebui sa te motiveze like-urile, trebuie sa te distrezi asta e tot ce conteaza.
Da,am destul de multe jocuri pe care le joc cu respectivul prieten gen Rocket League, Minecraft, Fortnite, Left 4 Dead 2.Insa nu stiu pe ce platforma ar fi mai indicat sa fac live-uri.Pe Twitch sau pe Youtube? Eu stiu ca pe Twitch nu ma urmareste nimeni, dar pot sa le spun abonatilor de pe canalul de yt ca fac live pe twitch?
Pe twitch din cate stiu este mult mai bine.
Intr-adevar nu o sa fi prea urmarit, mai ales ca live-ul este in romana, dar poate ai noroc si da cineva peste tine, poate un canal mai mare o sa puna live-ul tau pe pagina lor atunci cand ei sunt offline, who knows.
Dupa ce iti termini live-ul il descarci si poti sa faci compilatii sau sa iei anumite faze comice si sa le pui e yt. Asta e doar o idee. Am prieteni care fac stream pe Youtube dar la fel au audienta mica si cand ii intreb de ce o fac imi spun ca o fac de placere, nu ii pasa ca il urmaresc doar 10 oameni live.
Mersi de sfaturi
Detroit: Become human este un joc foarte popular astazi. Niciodatata sa nu cersesti likes si subscribes. In rest stoi si tu, fi tu insuti bla bla bla
AndraAlexaLove întreabă: