Un om nu are nevoie de dovezi pentru a crede in Dumnezeu. Daca el nu crede, este pur si simplu problema lui si daca tu il obligi s-o faca este pacat.
Fiecare om percepe credinta asa cum vrea. Daca Dumnezeu nu ii indeplineste o dorinta este pentru ca nu de asta are el nevoie. Poate ca stie proverbul "Dumnezeu te ajuta dar nu-ti baga si-n traista". Indiferent de ce s-ar intampla, Dumnezeu este acolo sus si il va ajuta. Mai intai sa creada si nu sa se roage Lui doar cand vrea ceva. Pentru a primi ceea ce iti doresti trebuie sa crezi cu adevarat, sa te rogi, sa mergi la biserica oricand poti. Daca tu doar spui" Doamne, da-mi aia!" cu siguranta Dumnezeu nu te ajuta. Spune-i sa ii mulumeasca lui Dumnezeu pentru ce are.
Cam stupid să afirme că nu mai crede în D-zeu doar din cauză că nu i s-a îndeplinit o amărâtă de dorinţă. Adică astea nu's motive adevărate.E problema lui.Nici eu nu prea mai cred în D-zeoo, şi nici nu prea-mi pasă de ce o să se întâmple cu mine după ce mor, că nu prea cred în "Viaţa de apoi". Lasă-l ca pe el. Poate mai înveţi şi tu câte ceva...
Odata ce un om are idei fixe despre asta e greu sa il faci sa creada...e un utilizator pe TPU care spune ca Dumnezeu e sado-masochit ceea ce e o aberatie incredibil sa proasta.
Eu unul cred ca el va ajunge sa creada in Dumnezeu doar daca i se va intampla ceva rau sau cand o sa i se intample ceva grav in familie si el o sa aiba nevoie de ajutorul lui Dumnezeu.
Bilblia zice:"Cine nu e cu Mine e impotriva Mea" deci asa ca o sa fie greu.
O solutie e sa te rogi Domnului pentru el ca El sa ii inmoaie inima pentru ca tu sa ii spui despre Dumnezeu, dar daca nu vrea sa creada atunci il poti lasa in legea lui pentru ca tu unul poti spune ca ti-ai facut datoria de crestin pentru a-l face sa creada in Dumnezeu.