Dacă să zicem, aș fi fată și în locul prietenei tale cred că i-aș da un flirt ăluia de nu s-ar vedea dacă mi-ar fi cerut asta . Sfătuiește-o pe prietena ta să îi dea papucii dacă nu o lasă să vorbească cu tine. Dacă face asta, este o prietenă bună. Dacă nu, e doar o jigodie care nu ți-a fost niciodată prietenă.
Baftă
Pai in primul rand vorbeste cu ea si exlicai ca ca iti este dor sa stai cu ea sa va spuneti secretele sa mai chicotiti, poate asa va intelege. spune-i ca el nu este seful ei sa ii ghideze viata. si intreab-o in urmatorul fel : daca el tiar spune sa te arunci in apa sau daca tiar spune sa te arunci de pe munte tu ai faceo banuiesc? spune-i asa si vezi ce raspuns iti da. explica-i ca nu iti place cum se comporta cu tine ca te trateaza cu indiferenta. ser sa te ajute raspunsul meu si sfaturile mele
Dar el ce treaba are cu voi,daca sunteti prietene? Ce,ea ii interzice sa se intalneasca cu prietenii lui,si ea il asculta ca idioata? Eu sincer nu as accepta asta, chiar daca tin la el, nu poata sa imi interzica anumite lucruri.