Cazul tau nu este fara speranta. Avem un Tata iubitor sus in ceruri care cunoaste inimile oamenilor. Preda-ti viata in mainile Sale si vei fi in grija Lui deosebita fata de ceilalti oameni. El te iubeste si vrea sa iti aduca pace si liniste in suflet, alungand orice teama. Pe genunchi spune-I in cuvintele tale tot off-ul tau; si El Se va ingriji sa iti rezolve problema pentru ca asa a promis:
"Nu te teme, caci Eu sunt cu tine; nu te uita cu ingrijorare, caci Eu sunt Dumnezeul tau; Eu te intaresc, tot Eu iti vin in ajutor. Eu te sprijin cu dreapta Mea biruitoare." (Isaia.41:10)
"Nu te teme de ei; caci Eu sunt cu tine ca sa te scap - zice Domnul." (Ieremia.1:8)
Iar psalmul 91 e plin de fagaduinte. http://www.ebible.ro/biblia/romana/cornilescu/psalmi/91/ Citeste-l. Cauta sa Il cunosti pe Dumnezeu si vei vedea ce va face El pentru tine. Nici un om nu poate sa descrie ce poate face Dumnezeu pentru acela care doreste sa cunoasca pe Dumnezeu.
Frumos, dar in acelasi timp adevarat!
Nu are nici-o logica ce ai spus tu mai sus
In fine. daca nu vrei sa te bati cu cineva, insa esti provocat, poti sa anunti pe cineva (cadru didactic). Si nu este nevoie sa faci vreun sport pentru a te bate 1 data )))) in general sporturile se practica de placere, nu de nevoie ))