| Atat_Nicu_1997 a întrebat:

Salut TBU! Imi place foarte mult de o fata de la scoala. EU sunt in clasa a 10-a iar ea in clasa a 9-a. Cum fac sa nu mai fiu timid adica sa ma duc sa vorbesc cu ea. Pe facebook si pe telefon vorbim destul de des si i-am spus ca o iubesc. Deci cum sa fac sa ma placa si sa nu mai fiu timid? Ca imi doresc foarte mult sa fiu cu ea. DAU FUNDA!

Răspuns Câştigător
| Ema113 a răspuns:

Buna! Pai, fiind pe clasa a 10-a eu zic ca ar fi trebuit sa fi totusi altcumva pentru ca sincer sunt fete de a 9-a care sunt foarte mature iar tu, fiind atat de timid nu inspirti stabilitate pentru ea. Tu trebuie sa stii ca nu ai nimic de pierdut vorbind cu ea fata in fata si avand mai mult "tupeu".Ba chiar ai de pierut foarte mult daca ramai asa! Fa-o sa rada, fi indraznet si mai ales matur! Incearca sa nu mai fi timid caci o sa ai multe dificultati pe baza acestui defect!

4 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Ai pretentii copilaresti: cum crezi ca este posibil ca cineva care nu te place, sa te placa? Asadar la tine nu este vorba numai de timiditate. Poate ca atunci cand vei fi in clasa a XI-a vei fi apt pentru fapte marete.

| wildthing a răspuns:

Pai daca i-ai spus deja ca o iubesti si ea nu a facut urmatorul pas, inseamna ca nu te place. Las-o balta. Daca te placea, te asigur ca totul ar fi mers de la sine, in conditiile prezentate de tine.

| Florenta16 a răspuns:

Daca tu i-ai spus deja ca o iubesti, ma gandesc ca nu stiu de cand vorbesti cu ea, dar nu pare ca de mult. Ai grija, pentru ca s-ar putea ca fata sa inceapa cu tine o relatie de prietenie, si nu cred ca s-a simtit ok cand i-ai zis ca o iubesti, mai ales daca ea nu simtea la fel.
Vezi daca si ea simte la fel, apoi "Baga-te pe ea". Bafta multa!

| Bendurlea a răspuns:

Baiatule mai bine cautati o fata cu care poti sa vorbesti in lumea reala nu in aia virtuala