anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Salut. Știu ca am mai pus intrebari de genul dar chiar nu știu ce sa mai fac. Sunt extrem de trist, deprimat, din cauza aspectului meu fizic. Am cicatrici și semne rămase de la acnee, puncte negre, albe, riduri care nu dispar deloc și am doar 18 ani. Mi se pare ca am și strabism, deși doamna doctor de la oftalmolog mi-a zis ca e ceva insesizabil. Am 1, 76 și 60 de kg. Știu ca in viața nu conteaza numai aspectul dar efectiv mi se pare ca toti oamenii sunt mai frumosi ca mine. Niciodata fetele pe care le-am plăcut nu m au plăcut si ele înapoi. Nu imi aduc aminte sa mi fi făcut cineva vreun compliment ca arat bine sau asa. Efectiv de câteva luni nu am chef de nimic. Am zeci de creme pentru acnee si semne, am dat aproape 3000 lei pe tratamente cu laserul si nimic. Nu stiu ce sa mai fac, îmi vine aproape in fiecare zi sa plang…

3 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Să faci meditație cu mantra. Mă observ, mă accept.

| LordCristobal a răspuns:

Salut!
Nu îți mai face griji că o să fie totul bine.
Și eu am avut coșuri in perioada pubertății și mi-au trecut până la urmă.
Poate cu fizicul nu stai bine acum dar cu siguranță o să fie mai bine pe viitor.
Tu trebuie sa te concentrezi pe viitor și să îți construiești o cariera de succes. Avand o cariera de succes o să atragi și fete în viața ta.
Daca cu aspectul fizic nu stai bine încearcă să îți valorifici celelalte abilități.
Concentreaza-te pe un domeniu care îți place și încearcă să investești în tine cat mai mult.
Fa sport, citește cărți și fă-ți prieteni care au pasiuni și interese comune cu tine.
Hai capul sus că i sa fie totul bine!

| 1997onur a răspuns:

Dacă nu aveai o mână și un picior ce te făceai? Tot așa plângeai în fiecare zi? Lasa prostile și revinoți viata eu mult mult mai decât țiai putea închipui vreodată lasa-i pe alți sa fi ei bradpit și cât de frumoși vor ei sa fie tu rămâie cine ești cu adevărat asa cum ești tu cu adevărat cu bune și rele și cicatricea aia bucurate cu adevărat ca nu ai o mână lipsa și un picior sau nu ești orb Dumnezeu ția da totul deja mai puțin acnea aia acolo s-o fi grăbit cum sa grăbit cu mine și mi-a dat inima asta păcătoasă nu a putut s-o eu da lui altul ma găsit pe mine dintre toți -_- este doar o acnea nimic altceva bine ca nu ai probleme doamne ferește serios cum ar fi sa fi bătut sau sa nu poit vedea sau auzi ști ce nașpa este sa nu poți mănânca dulciuri? Eu am un coleg care ăla nu poate mănânca dulciuri deloc e aia este o traumă adevărat lasa prostile este doar o acnea și care este problema dacă nu ai iubita gagică? Poți trăi și fără stai liniștit și eu am riduri ce sa facă acum? sa ma dau cu fond de ten o vai am riduri pe bune?-_- inevitabil îmbătrânim este normal ca alți arată bine este treaba lor mănâncă sănătos și au grija de ei alți își fac cereale cu lapte in fiecare zi și nu au nici pe dracu alți își fac operație estetice o vai sa nu fiu grasă o vai sa nu arată că nu știu ce nu știu cum -_- deja ma ia mila de asa oamenii cu adevărat nu există perfect sănătos nu există om sănătos 100% ori cât de sănătos ai mănânca bătrânețea își va arăta la timpul lui faptele nu va mai stresați pentru niște riduri și niște acne ca degeaba crede-mă degeaba Dumnezeu îți dă totul de fapt da și în plus dar uni niciodată nu se mulțumește vor mai mult cât mai mult lacomia din ei și ură și invidia îi va mânca de viu pe așa oamenii stai liniștit este doar o acne frate.

No dulciuri No life. 1997onur