| idkkbroo0097 a întrebat:

Salut toată lumea. Rog sa se citească cu atenție deoarece este serios și am nevoie de un răspuns concret și detaliat de la cineva care înțelege și cunoaște.

Ai mei sunt plecati in Germania și ideea este sa plec și eu acolo însă nu vreau asta absolut deloc. Il știu pe tata și realizez ca o sa ma forțeze sa merg obligat forțat. La momentul actual am 17 ani împliniți. Vreau sa știu ce pot face in privința asta și ce drepturi am..idk poate sa pot sta cumva aici altfel ma gândesc sa fug de acasă.

2 răspunsuri:
| 1997onur a răspuns:

Nu te duce bro stai aicia Găsește de muncă și rămâi aicia băgate ori unde la muncă și mută te singur și ai mai multe dreptul adică e viata ta și doar tu ști ce te face pe tine fericit cu adevărat nimeni altcineva

| Violleta2022 a răspuns:

Fiind sub tutela parinteasca nu prea ai de ales si vei merge unde vor parintii tai.
Inca 1 an sa mai astepti, pana implinesti 18 ani si vei putea sa faci ce doersti tu.
Daca fugi de acasa este mai rau, ca vor alerta Politia, crezand ca ai fost rapit si crede-ma ca nu vrei sa fii sa-ti apara poza pe postul national de televiziune, fiind dat in urmarire generala.