Îmi pare rău să aud de experiența din trecut, sper că nu te-a afectat prea tare, sau măcar că ai pe cineva aproape caruia i-i te poti destainui și care are grijă de tine.
Vreau doar să spun că ești special, frumos și iubit prin simplul fapt că exiști. Aceste lucruri nu măsoară prin câți prieteni ai, sau cât de plăcut ești de colegi.
Nu a trecut nici bine o săptămână de când ai început un capitol din viața ta. și ce mai capitol. ai destul timp să îți cunoști colegii și să creați
conexiuni. Cel puțin asta mi s-a dovedit mie, care eram la fel de anxioasă și în generală și în liceu. Am doar o rugaminte: fii tu. Spune tot ce ai de spus. Fă tot ce îți spune mintea și inima să faci. Don't hold back and be strong in your own beautiful uniqueness. Xx
Precis mai este cineva intrivert pe-acolo care nu are curajul sa vorbeasca cu altii. Mergi la alte persoane retrase, le vei face o mare bucurie sa le intrebi ce mai fac, la ce scoala au fost inainte, la ce cariera se gamďsc pentru viitor, ce pasiuni au, etc.
Greseala fatala!
"În pauze îmi pun căștile căștile și ascult muzică,"
daca vrei ca cineva sa te respecte si sa vorbeasca cu tine, lasa naibii castile alea si intoarce-ti rpivirea catre colegi, saluta-i, vorbeste cu ei...nu te prezneta ca un prost sau arogant, care nu le arata respect si nici nu are ce discuta cu ei.
Prima impresie conteaza si comportamnetul tau de azi nu se va uita niciodata... daca te comporti ca un prost arogant, asa vei fii luat si trata 12 ani de liceu.
Invata sa-ti respecti colegii daca vrei respectul lor!
Uita de casti si deschide gura, adreseaza-te tu primul ca sa fii bagat in seama.
Comportamnetul tau de acum nu este unul nromal, dar va genera numai rautati din cauza lui.
Intra la profilul meu, la intrebarile mele...Am postari cu meditatii ghidate gratuite si nu numai, pentru anxietate, stima de sine etc.
Te vor ajuta si te vor schimba in timp, fa-le zilnic preferabil atat dimineata inainte de a te trezii cat si seara la culcare, este in regula daca adormi pe ele noaptea.
Lasa castile stai pe langa oameni vezi ce vorbesc cauta sa discuti cu ei despre lucruri normale daca te izolezi nu vei ajunge nicaieri viata e frumoasa si anii de liceu sunt o singura data in viata incearca sa fi mai sociabil nu tocilar sau ciudat
Mergi la Sfanta Biserica si roaga-te. Ca sfat dupa, un om trebuie sa ai e un drum corect, sa fie respectat daca esti lovit, reclami la politia lovirea, injuriile se pedepsesc cu inchisoare, amenda, etc. Nu sta sa fi lovit, jignit. Si roaga-te povesteste lui Dumnezeu ce patesti si cere sa te ajute asa cum ai dori.
Incearca sa iti faci macar curaj sa le ceri social-media si asa poti sa vezi ce aveti in comun, poate ascultati aceeasi muzica, jucati aceleasi jocuri online, va uitati la aceleasi seriale si poti sa vorbesti cu ei tot acolo daca ti-e mai usor pana prinzi curajul sa vorbiti si f2f. Crede-ma ca nimanui nu ii pasa si n-o sa-ti puna etichete pentru faptul' ca esti mai retras si mai timid, sau chiar daca o sa o faca, nu inseamna nimic si nu te reprezinta.
Ia actiune daca vrei sa schimbi ceva, nu ajuta faptul ca pui intrebari aici si nici raspunsurile de pe aici nu cred ca o sa te ajute. Tu singur poti sa schimbi ceva si nici nu e asa greu precum pare