| andrey_8480 a întrebat:

Tocmai am fost luat la echipa scolii in calitate de fundas si am cateva probleme in legatura cu fotbalul (mai precis cu pasele). La antrenament am gresit majortitatea paselor chiar in jumatatea proprie.Eu nu prea ma uit pe teren dupa coechipieri(cum am primit mingea ma grabesc sa nu o pierd si dau in ea ca sa scap de ea, cateodata dand-o la adversar). as dori niste sfaturi de la cineva mai experimentat cum sa dau pase mai bune.

4 răspunsuri:
| clauss a răspuns:

In primul rand invata ti coechipierii, cine e in stanga ta, cine e in dreapta ta, asta ca sa dai mai bine pase in lateral, sunt mai sigure si lasa pe altii sa faga angajari in atac, nu te mai hazarda sa arunci mingea in fata, a doua chestie esti sigur ca ti se potriveste postul pe care joci?, poate te avantajeaza un post de inchizator unde trebuie sa omori jocul si sa dai pase in scurt, in orice caz cum zicea si horyman, invata sa faci stop si uita te dupa un coechipier.
bafta si sa auzim de tine la nationala

| horyman a răspuns:

Salut!, pai in primul rand, aruncati o privire asupra terenului, dupa aceea, daca primesti mingea dai-o unui mijlocas sau chiar atacant, DAR NU DIN PRIMA! Fa stop, adica opreste mingea, uita-te cateva secunde in fata sau in spatele tau cine este, si abia apoi sa o paseziwinking daca te pierzi cu firea si nu mai sti ce sa faci, cel mai simplu, da mingea in afara terenului, mai ales pentru ca esti fundas, dar asta in cazuri extreme, cand nu mai ai nici o solutie happy

ascutla de sfatul meu, am fost si eu campion pe tara in la cupa danone in 2007, cu scoala Iuliu Hatiegau :X

numai bine... funda? big grin

| andrey_8480 explică:

Multumesc pentru sfaturi. Da ma avantajeaza postul am mai jucat insa pe teren mai mare...aceasta problema o am pe terenuri mai mici gen terenurile in sala.

| laur823 a răspuns:

Te ajut eu happy
uite eu stiu fotbal desi am 8 ani