| MikydeCraiova a întrebat:

Tocmai am intrat in clasa a V-a si am o intrebare: Stie cineva niste trucuri sa ma pun bine cu profesorii?
Daca imi explicati si ce este funda, o dau celui mai bun raspuns!

Răspuns Câştigător
| danadana28 a răspuns:

Nu e cazul sa devii "pupincurist" ca profesorii sa te vada cu ochi buni. Pentru ca eu cred ca tu vrei sa fii vazuta ca persoana, ca elev, nu ca sclavul care ii aduce o cafeluta sau alte de astea. Da, te oferi din cand in cand, dar nu e cazul sa exagerezi. Pur si simplu iti inveti, sa fii atent/a la ora, sa iti manifesti interesul fata de orele lor, daca chiar esti plictisit psihic de tot ce vorbesc profii, nu o arata, incearca sa simulezi atentia fizic, sa nu te machiezi ca o pitipoanca daca esti fata (mi s-ar parea si culmea machiajul la 11 ani) si sa iti faci mereu temele.

2 răspunsuri:
| danadana28 a răspuns:

Si, in general, sa ai un comportamant adecvat si decent.

| StanMihai1990 a răspuns:

Pai e foarte simplu, te oferi mereu de serviciu in orice are nevoie de ajutor doamna/domnul si asa nu numai ca o sa fi in ochii lui/ei un elev model dar daca e sa iei un 4 pentru de exemplu til mareste la 5-6 pentru ca stie ca te porti super amabilwinking si nu uita cat timp te poate vedea/aude profesorul/profesoara tu sa fi cuminte happysper ca te-am ajutat