Spune-i sentimentele tale in fata fara nici o ezitare, crede-ma e foarte frumos sa auzi astfel de lucruri(fai o declaratie de dragoste gen "Ochii tai stralucesc atit de tare incit nu e nevoie de lumina pentru fotosinteza etc). Daca si ea iti spune ca te iubeste incearca sa o saruti, nu cred sa refuze.
Incearca! Funda te rog?
E adevarat, dar nu pot sa ii fac doar asa o declaratie de dragoste pentru ca eu am 11 ani dar nu e prima fata pe care incerc sa o sarut..eu am inceput de la o varsta foarte mica fara sa stie parintii.dar totusi am mai sarutat o fata inainte..cu greu dar e mare lucru la 11 ani sa fac asa ceva..mai ales ca ele au vrut daca nu ma crezi bine dar e adevarat am avut noroc..acum poate o sa zici ca sunt prea mic dar nu ma intereseaza ce varsta am mai ales ca multi baieti se dau la ea si pe unul chiar l-am batut ca a incercat sa o sarute.te rog nu zice ca sunt prea mic, pentru ca stiu asta dar se dau si baieti mai mari si nu vreau sa astept sa o pierd...
Dar copilul ala care a facut-o sa il sarute e un prost de fiecare data cand il saruta(din cea mai mare scarba care o avea in ea) facea: "uaaaaaaaaaa muhahahahhahahahahaha hahahaaaaaaaaa" deci nu e problema cu el dar suntem prieteni foarte buni si nu am incercat vreodata sa ma apropii de ea pentru ca are o bunica foarte enervanta si sta mereu cu ea a venit o data la mine am mers in camera mea si aveam o ocazie mare pentru ca stateam intins si a sarit pe mine din spatele patului si a venit bunica ei striugand:"Denisa haide ca eu plec" si a plecat cand ma distram si eu.mi-a venit sa o omor pe bunica ei
Buna! Fii atent, explica-i ce simti pentru ea.Nu te feri pentru ca iti va parea rau tie cand o s-o vezi cu altul. Spune-i tot chiar tot ce simti pentru ea. Poate este reciproc.
Sarutul vine de la sine.Dar acum trebuie sa faci un mic joculet, de exemplu cum ai spus si tu adevar sau provocare, daca alege provocare ii pui aceasta provocare, dar nu in fata tuturor.Sau va jucati amandoi, doar voi doi adevar sau provocare.
Sper ca ti-am fost de folos! Sa ai o seara placuta.
P.S : Sa fii cat mai sincer fata de sentimente.
Mersi maine am sa incerc sper sa mearga dar nu stiu cum sa ii zic asa ceva nu am mai facut asa ceva cu ea doar cu alte fete mergeam la ele si ziceam "da o pupa" si imi dadea pe obrazdar nu stiu daca la ea merge e ceva mai greu cu fata asta e smechera, frumoasa si e cea mai buna prietena a mea(si dintre baieti) dar nu stiu. daca zice nu? o sa ma fac de rusine. sper sa zica da pentru ca eu de obicei am noroc la fete dar asta e greu de abordat.