| Axelson a întrebat:

Toti imi zic : fa-ti si tu o prietena.Dar nu inteleg cum sa fac sa imi fac o prietena, pentru ca nu inteleg cum sa fac sa-i vorbesc unei fete!
Majoritatea vorbesc pe Facebook sau pe alte retele de socializare dar nu inteleg cum sa fac schestia asta, cum sa ma bag in seama cu o fata!
Daca imi puteti da un sfat cum sa fac v-as fii recunoscator!

3 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Cei ce te sfatuiesc asa ceva, trebuie sa te si indrume cum sa reusesti acest miracol.

| immaBeast a răspuns:

Toţi îţi zic să te arunci într-o fântână, dar nu înţelegi cum să faci asta.
Acum serios, dacă " toţi " îţi zic asta, tu chiar trebuie să faci asta?
Poate nu eşti pregătit acum, poate nu ai chef de o relaţie, poate vrei să stai singur, nu trebuie să-ţi zică " toţi " ce să faci tu în viaţa ta, faci ce vrei tu, când vrei tu ( doar dacă ai peste 18 ani, desigur ).
Şi dacă nu ai peste 18 ani, nu cred că ţi-ar zice " toţi " să-ţi faci o prietenă, ai scoală / liceu, treburi mai importante de făcut.
O să ai timp şi de o prietenă, dar dacă tu nu vrei să ai o prietenă, atunci nu îţi face, fă-o când eşti pregătit, nu că aşa ţi-a zis prietenul tău la un party când era spart.
O dimineaţă, zi, seară frumoasă!
Şi nu uita, tu iei propriile decizii în viaţă, nu deciziile altora.

| Axelson explică (pentru immaBeast):

Da, ai foarte mare dreptate dar chestia este ca si eu vreau sa-mi fac o prietena dar nu-mi dau seama care este mai potrivita pentru mine si daca ar fi vreuna cum sa fac sa vorbesc cu ea chiar daca nu am mai vorbit inainte cu aceea fata... straight face
Concluzia este ca vreau sa-mi fac o prietena dar nu stiu cum sa " ma bag in seama " cu ea, sa-i spun ca o plac... la asta ma refer eu happy.