| AdriixDoo a întrebat:

Salut Toti pentru Mine de data asta... Va rog heeelp! Am nevoie urgenta de ajutor! :-s
Ies cu un baiat de putin timp, e ca dragoste la prima vedere pentru mine. L-am cunoscut intr-o zi prin intermediul unei prietene, am fost sa salutam pe cineva si el era acolo. Apoi cand eu ma duceam acasa singura, l-am vazut din nou. Si mi-a cerut numarul. am iesit de cateva ori si sunt innebunita dupa el. E la fel ca mine! :$ ii pasa de mine si ma cauta, iar eu mereu ma gandesc la el.:X
Insa problema e ca de fiecare data cand il sarut il vreau tot mai mult. :$
Suntem ca niste nebuni mereu. Dar azi cand m-a vazut asa de "infocata" mi-a propus sa o facem :$ Si eu sunt virgina!
Si eu ce fac? Ca il vreau dar nu il vreau adicaaa.nu vreau sa sufar dar mi-l doresc.

Răspuns Câştigător
| Cubulets a răspuns:

Buna, Adrii,
Stii, daca il iubesti, si el te iubeste, si ai incredere in el eu zic ca ati putea sa o faceti, intr-o zi cand te simti pregetita.
Pana la urma trebuie sa se intample, doar nu o sa ramai virgina pe viata.
Dar daca tu crezi ca nu esti pregatita, nu o fa, e pur si simplu alegerea ta, nu a noastra :*:*:*

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| AdriixDoo explică:

Ai dreptate straight face Da' de laudat si asa nu cred ca e... L-a lasat pe taica-su sa astepte doar ca sa stea cu mine ca asa am vrut eu. Pls big grin Tu ce ai face?

| AdriixDoo explică:

Pufff...

Răspuns utilizator avertizat