| SoferTir a întrebat:

Salut toti utilizatorii, am nevoie de ajutor! Deci am cosuri pe frunte, pe putine pe gat si foarte multe pe obraji ce as putea face sa scap de ele? Sunt baiat si am 14 ani sad

4 răspunsuri:
| Latinmoon a răspuns:

Spala-te cu ceai de galbenele si musetel pe fata si dupa dati cu fucidin h sa le mai arda.
Daca le ai bonotote poti incerca si un ruj special pentru cosuri de la geroviataleste foarte bun pentru ca le trage.
Iarasi iti poti face masti cu aspirina, zdrobesti o aspirina pui apa amesteci si intizi pe frunte.
Good luck! big hug

| BlackEyedGirl a răspuns:

Cunosc 2 categorii de persoane: cele care au avut cosuri si nu le-au facut nimic si le-au disparut singure si cele care au avut cosuri, si-au dat pe fata cu tot felul de creme si inca au cosuri, si le apar din ce in ce mai mult. Sper ca ai inteles ce am vrut sa iti spun. happy

| Bizzle a răspuns:

Leai spart ma rog ceva de genu. SI acum iti apar tot mai multe. NORMAl... Daca le lasa-i sa dispara singure nu pateai asa cevawinking Eu asta fac si nu prea mai imi apar big grin Bafta! Si incearca sa te duci la farmacie si intreaba de creme de cosuri, dar mai intai date cu Sapun Dove peste ele in fiecare seara :d adica dai cu sapun cu spuma o sa ti se usuce si o sa dispara eu asta fac si e perfect big grin!

| mycat a răspuns:

Initial iti comanzi de la avon o crema pentru cosuri.